transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2013

LeasePlan Romania - cifra de afaceri de 20,9 milioane de euro in primul semestru din 2013

LeasePlan Romania - cifra de afaceri de 20,9 milioane de euro in primul semestru din 2013

LeasePlan România a înregistrat la finalul primului semestru din 2013 o cifră de afaceri de 20,9 milioane de euro, în creştere cu 9,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Şi în privinţa portofoliului compania a anunţat o creştere similară - 9,1% comparativ cu primele 6 luni din 2012 - valoarea acestuia ajungând la 71,9 milioane de euro.

La finalul primelor şase luni ale anului, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan era de 7.575, în creştere cu 10,3% faţă de jumătatea anului 2012, compania deţinând o flotă proprie de 6.760 de autovehicule.

„Creşterea anunţată de LeasePlan este una moderată, pe fondul unui număr restrâns de oportunităţi în prima jumătate a anului. Acest fapt, cauzat de reducerea consumului populaţiei care, în cascadă, afectează şi companiile deţinătoare de parcuri auto, este confirmat şi de scăderea accentuată a pieței auto noi (-26% în primul semestru). Suplimentar, piaţa de leasing operaţional a fost afectată şi de schimbările legislative din prima jumătate de an: limitarea deductibilității cu amortizarea în cazul autovehiculelor, dar şi introducerea timbrului de mediu“, a afirmat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

În prima jumătate a anului, valoarea investiţiei totale în autovehicule a fost de 12,8 milioane de euro, LeasePlan menţinându-se astfel în graficul estimării făcute la începutul anului potrivit căreia va investi în 2013 aproximativ 20 de milioane euro în achiziţia de noi autovehicule. De asemenea, conform propriilor estimări, compania şi-a păstrat în această perioadă poziţia de lider de piaţă.„Pentru al doilea semestru sperăm într-o revenire a pieţei, de aceea ne menţinem estimarea de a atinge 8.400 de autovehicule în administrare la finalul anului“, a mai spus Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

LeasePlan România are în portofoliu peste 185 de companii, din domenii precum industria energetică, servicii financiare, FMCG, industrie şi nu numai, printre acestea numărându-se: OMV PETROM SA, CEZ România, E.ON Moldova Distribuţie, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC România şi Silcotub.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cowogk
Asa este, deocamdata Ardaf este o caiponme membra a Grupului Generali, alaturi de Generali Asigurari. Cu toate acestea, Grupul a anuntat fuziunea dintre cele doua companii, acestea urmand sa devina una singura, Generali Romania. Dupa ce fuziunea va avea loc, Ardaf si Generali vor ramane doar branduri diferite ale aceleiasi companii. In ceea ce priveste produsele, Ardaf si Generali au produse diferite ca pret si caracteristici.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar