transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-06-2013

Mazda3 sarbatoreste 10 ani

Mazda3 sarbatoreste 10 ani

Viitorul arată bine pentru Mazda3, compania pregătindu-se să aniverseze săptămâna viitoare cel de-al zecelea an al celui mai bine vândut model al său. În urmă cu un deceniu, pe 25 iunie 2003, prima Mazda3 a ieşit de pe linia de producţie de la Hofu, Japonia. Iar de atunci a continuat să sfideze convenţionalul, crescând în preferinţele şoferilor de pe glob şi câştigând 136 de premii până în prezent.

Înglobând o combinaţie foarte actuală de design, performanţă şi calitate, varianta iniţială Mazda3 a revoluţionat segmenul compact la nivel global. Fiind unul dintre modelele din prima generaţie Zoom-Zoom, compacta sportivă a fost un succes major cu 2,2 milioane de unităţi vândute din prima generaţie.

Următorul model, lansat în 2009, a fost proiectat sub conceptul Sustainable Zoom-Zoom, strategia Mazda de construi modele mai uşoare, mai sigure şi cu un consum mai redus fără a face compromisuri caracteristicilor fundamentale Mazda, de plăcere a condusului şi de fiabilitate. Cea de-a doua generaţie Mazda3 a avut un design inspiraţional şi sportiv şi a îmbunătăţit şi mai mult performanţele şi manevrabilitatea, fiind în acelaşi timp mai prietenoasă cu mediul ca oricând, mulţumită tehnologiei unice i-stop, sistemul de start/stop automat cu cea mai rapidă pornire din lume.

Modelul a stabilit şi referinţe de siguranţă, integrând tehnologii de siguranţă activă de ultimă oră, cum ar fi Rear Vehicle Monitoring (RVM), care a primit premiul Euro NCAP Advanced şi a fost primul de acest fel din segment, şi sistemul de faruri adaptive. Ulterior Mazda3 a primit cotaţii de siguranţă de top la nivel mondial, inclusiv numărul maxim de 5 stele la Euro NCAPDin punct de vedere al popularităţii, a doua generaţie a continuat trendul primei şi a contabilizat 1,4 milioane de unităţi vândute la nivel global până în prezent.

A fost chiar cel mai bine vândut automobil din Australia în 2011 şi 2012. Tot timpul Mazda3 şi-a menţinut fiabilitatea sinonimă cu brandul fiind spre exemplu cel mai bine cotat model în studiul J.D. Power 2011 de satisfacţie a clienţilor din Germania, după ce a fost clasată pe primul loc în topul compactelor cu un an în urmă.

“Mazda3 a fost un succes major pentru noi şi este un model de referinţă în gama noastră”, declară Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europa. “Întotdeauna ne-am propus să depăşim aşteptările clienţilor cu Mazda3 şi avem de gând să continuăm să ridicăm ştacheta în segmentul compact, care este foarte competitiv. Privim spre un nou deceniu incitant.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sylph
Thanks for the points sreahd in your blog. One more thing I would like to express is that weight reduction is not information about going on a celebrity diet and trying to get rid of as much weight as you're able in a few months. The most effective way to shed weight is by consuming it slowly but surely and following some basic recommendations which can assist you to make the most from the attempt to drop some weight. You may understand and be following many of these tips, although reinforcing know-how never hurts.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar