transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2013

Mazda6 a obtinut cinci stele Euro NCAP

Mazda6 a obtinut cinci stele Euro NCAP

Noua Mazda6 este oficial una dintre cele mai sigure maşini de pe şosea după ce a primit maximul de cinci stele de la Euro NCAP. Rezultatul confirmă strategia Mazda de a creşte nivelul de siguranţă al vehiculelor cu inovaţii cum ar fi caroseria SKYACTIV. Mazda6 este pregătită pentru viitor, fiind echipată cu gama de tehnologii de siguranţă i-ACTIVSENSE.

Modelul este cel de-al patrulea de la Mazda care obţine cinci stele Euro NCAP în condiţiile unui nou sistem de cotare mai riguros, introdus în 2009. Celelalte modele sunt generaţiile anterioare Mazda6 şi Mazda3 precum şi actuala Mazda CX-5. Punctajele din fiecare categorie sunt bazate pe mai multe teste de impact, incluzând impactul frontal la 64 de km/h, impactul lateral la 50 km/h, impactul lateral cu un stâlp la 29 km/h şi impactul cu un pieton la 40 de km/h. Totodată, Euro NCAP evaluează sistemul electronic de control al stabilităţii, denumit DSC (Dynamic Stability Control) la Mazda.
 
Şi sedanul şi versiunea combi au obţinut punctaje de top în toate cele patru categorii ale testului. Procentele pentru protecţia adulţilor, protecţia copiilor şi pentru asistenţa sistemelor de siguranţă au fost de 92%, 77% şi 81% depăşind uşor nivelurile cerute de fiecare categorie pentru a obţine cinci stele (80%, 60% şi 65%).

Mazda6 a înregistrat 66% la siguranţa pietonilor, unul dintre cele mai bune punctaje din Europa pentru maşinile testate anul acesta.

Noua Mazda6 este echipată cu tehnologia revoluţionară SKYACTIV şi a fost primul model Mazda echipat cu sistemul unic, al companiei, i-ELOOP – de captare a energiei din frânare. Deşi noua Mazda6 este mai puternică şi prezintă cel mai redus consum din istoria modelului, aceasta este totodată mai uşoară şi mai rezistentă, integrând oţel cu limită înaltă de elasticitate şi rezistenţă la rupere şi alte inovaţii care consolidează structura caroseriei şi siguranţa pasivă a vehiculului. Acesta este completat de sistemele i-ACTIVSENSE bazate pe senzori, care ajută la prevenirea accidentelor şi/sau reduc severitatea în cazul producerii acestora.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
NOoga
Nice one Bill, well done. As you say, you're practicing what you're picnehrag and you must feel like that million dollars that Matt Bacak was raving about. Keep the good info coming and good vibes happening.
link building team
hw8FMB I truly appreciate this article.Much thanks again. Really Cool.
only for 5 dollars
PwRfuZ Very good blog post.Much thanks again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar