transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2016

Mercedes-Benz Romania - o noua structura organizationala ce integreaza 2 divizii: Passenger Cars si Commercial Vehicles

Mercedes-Benz Romania - o noua structura organizationala ce integreaza 2 divizii: Passenger Cars si Commercial Vehicles

Începând cu 1 noiembrie 2015, Mercedes-Benz România a adoptat o nouă structură organizatională, în linie cu strategia la nivel global si local, având în vedere, în acelasi timp, focusul extins al companiei când vine vorba de nevoile clientilor. Astfel, structura companiei s-a schimbat prin reorganizarea în două divizii – Passenger Cars, respectiv Commercial Vehicles. Fiecare divizie este condusă de câte un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, începând cu data de 1 februarie 2016, si Valeriu Zaharia pentru Commercial Vehicles, de la 1 noiembrie 2015.

Cei doi Managing Directori vor asigura coordonarea activitătii celor două divizii, având întreaga responsabilitate pentru toate aspectele legate de afacerea pe care o conduc – vânzare, marketing si servicii post-vânzare, precum si coordonarea retelei de parteneri autorizati.

Astfel, noua formulă de organizare propune o structură optimizată, care continuă să îndeplinească si să sprijine în permanentă cerintele clientilor din fiecare domeniu de activitate specific business-ului Mercedes-Benz în România – autoturisme, autovehicule comerciale usoare, camioane, autobuze si servicii financiare. Mercedes-Benz România va exista în continuare ca entitate juridică, prerogativele de CEO pentru toate activitătile comune fiind preluate de către Managing Director-ul diviziei Passenger Cars.

Începând cu data de 1 februarie 2016, Phillipp Hagenburger va ocupa functia de Managing Director Passenger Cars, îndeplinind în acelasi timp si functia de CEO Mercedes-Benz România. Hagenburger îl succede pe Boris Billich, care a plecat din companie în noiembrie 2015.

Mercedes-Benz România este o companie Daimler AG, responsabilă cu activitatea de import, marketing si vânzări pentru mărcile Mercedes-Benz, smart, Fuso si Setra, precum si de coordonarea unei retele de 36 de Centre Autorizate de vânzări si service.

În anul 2014, Mercedes-Benz România a fuzionat cu EvoBus România, iar activitătile EvoBus au fost transferate către Mercedes-Benz România, inclusiv vânzarea de autobuze si autocare noi si rulate, precum si coordonarea centrelor de service.

Mercedes-Benz România a încheiat anul 2015 ca lider în toate segmentele de piată comparative, precum segmentul de autoturisme premium, autovehicule comerciale usoare, camioane si autocare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar