transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2014

Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupe si S 63 AMG 4MATIC Coupe - 2 noi modele Mercedes-Benz

Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupe si S 63 AMG 4MATIC Coupe - 2 noi modele Mercedes-Benz

Modelele S 500 4MATIC Coupe si S 63 AMG 4MATIC Coupe se pot comanda încă din 7 aprilie 2014, la preturi ce pornesc de la 105.065 Euro fără TVA, respectiv 142.975 Euro fără TVA. Cele două modele de vis Mercedes-Benz vor putea fi văzute în showroom-uri începând cu luna septembrie. Noul Mercedes-Benz Coupe este echipat cu tractiune integrală si suspensie pneumatică AIRMATIC cu sistem de amortizare adaptivă controlată electronic ADS PLUS.

Suspensia MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de înclinare a caroseriei pentru viraje va fi disponibilă, în premieră mondială, pentru modelele cu tractiune spate ce se vor putea comanda începând cu luna iulie. De la momentul startului comercializării este disponibilă si o versiune Edition 1, ce va putea fi comandată doar pentru o perioadă limitată de timp. Printre dotările standard speciale ale acestei versiuni sunt oferite farurile full-LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, precum si pachetul Exclusive pentru interior cu scaune cu aspect designo, îmbrăcate în piele Nappa Exclusive.

O prezentă cu un stil aparte, dotări exclusiviste si o sportivitate plină de rafinament - noua Clasă S Coupe de la Mercedes-Benz combină într-un singur pachet proportiile clasice definitorii pentru un model Gran Turismo cu luxul modern si tehnologia de ultimă generatie. Masina cu două usi este disponibilă initial ca S 500 4MATIC Coupe (105.

065 Euro fără TVA) cu motorul V8 biturbo de 4663 cmc. Noul Coupe oferă o putere maximă de 335 kW (455 CP) si un cuplu motor maxim de 700 Nm.

si mai sportiv si mai puternic este noul S 63 AMG 4MATIC Coupe ( 142.975 Euro fără TVA), al cărui motor AMG ultra-performant V8 biturbo, de 5461 cmc asigură o experientă a condusului de o superioritate aparte. Cu o putere maximă de 430 kW (585 CP) si un cuplu motor de 900 Nm, modelul S 63 AMG 4MATIC Coupe oferă o performantă exceptională, dar si un consum de combustibil remarcabil de scăzut.

Ambele modele S Coupe dispun de un nivel spectaculos de dotări standard, ce includ: COMAND Online, sistemul de climatizare automată THERMOTRONIC si farurile LED Intelligent Light System.

În România, preturile de pornire pentru modelele “Edition 1” sunt de 130.281 Euro cu TVA pentru S 500 4MATIC Coupe si de 177.289 Euro cu TVA pentru S 63 AMG 4MATIC Coupe.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar