transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2013

Noua Mazda3 a primit punctajul maxim in cadrul testelor Euro NCAP

Noua Mazda3 a primit punctajul maxim in cadrul testelor Euro NCAP

Un alt autovehicul care sfidează convenţionalul, un alt scor de top - noua Mazda3 a primit punctajul maxim de cinci stele de la Euro NCAP. Cel mai nou model Mazda este astfel cea mai sigură maşină compactă disponibilă în Europa testată de Euro NCAP până în acest moment al anului.

Ultima versiune a celui mai vândut model Mazda a obţinut punctaje remarcabile în toate cele patru categorii. Procentele pentru protecţia adulţilor şi cea a copiilor au fost de 93%, respectiv 86% - ambele printre cele mai ridicate din Europa în acest an. Pentru siguranţa pietonilor procentul a fost de 65%, iar pentru asistenţa sistemelor de siguranţă de 81%. Aceste valori depăşesc nivelurile Euro NCAP necesare pentru acordarea celor cinci stele. Este primul scor obţinut de noua Mazda3 din partea unei autorităţi importante de evaluare a siguranţei.      
      
Disponibil în versiunile hatchback sau sedan, noul model este cel de-al cincilea produs al Mazda care obţine cinci stele Euro NCAP în condiţiile unui nou sistem de cotare mai riguros, introdus în 2009. Celelalte modele sunt generaţiile anterioare Mazda3, cele anterioare şi curente Mazda6, precum şi SUV-ul Mazda CX-5.

Noua Mazda3 este echipată cu Caroseria-SKYACTIV şi Şasiul-SKYACTIV, tehnologii revoluţionare de absorbţie a impactului, care sunt în acelaşi timp şi foarte uşoare. De exemplu, aproximativ 60% din corpul maşinii este realizat din oţel de înaltă şi ultra-înaltă rezistenţă, faţă de jumătate în cazul modelului anterior. Acest fapt face ca noul model compact Mazda să fie mai uşor şi în acelaşi timp mai rigid cu 30%. Mai mult, maşina are o siguranţă pasivă îmbunătăţită, care vine în completarea i-ACTIVSENSE - un cumul de tehnologii de siguranţă activă bazate pe senzori. Evaluările Euro NCAP vor include aceste sisteme începând cu 2014.   

O altă caracteristică importantă a noii Mazda3, pusă în vânzare luna trecută în Europa, este predictibilitatea acceleraţiei, frânării şi direcţiei. Făcând maşina mai uşor de condus în condiţii de siguranţă, se reduce riscul accidentelor, fără a se face însă compromisuri la plăcerea de a conduce specifică Mazda. De asemenea, autovehiculul este disponibil cu un interior complet redesenat, ce integrează platforma MZD Connect. Ideea este de a ajuta şoferul să utilizeze la capacitate maximă toate informaţiile pe care sistemele maşinii le oferă.

Noua Mazda3 este disponibilă în România, cu un preţ începând de la 14.990 Euro cu TVA inclus şi beneficiază de 5 ani garanţie extinsă şi finanţare prin Mazda Finance.  

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar