transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-01-2016

Noul Mercedes-Benz Clasa E - limuzina business disponibila in Romania din aprilie 2016

Noul Mercedes-Benz Clasa E - limuzina business disponibila in Romania din aprilie 2016

Mercedes-Benz face un pas important către viitor prin lansarea noii limuzine Clasa E. A zecea generatie de limuzine din clasa business aduce în prim plan repere cu adevărat surprinzătoare prin intermediul unui design de top, dar si a unui interior de ultimă generatie. Mai mult, noua Clasă E marchează lansarea în premieră a numeroase inovatii tehnice. Printre diversele functii, acestea oferă un mod de condus confortabil si în sigurantă la un alt nivel, alături de un sistem de asistentă pentru sofer.

În plus, noua experientă este completată de sisteme de divertisment si control. În mod exemplar, un nou motor diesel cuplat cu design compact si o aerodinamică demnă de doborât recorduri setează standardele pentru eficientă în acest segment, în timp ce suspensia pneumatică asigură un confort si o dinamică impresionante la rulare. Multiplele inovatii disponibile, inclusiv functia Active Lane change Assistant ce permite soferului orientarea către banda aleasă într-un mod surprinzător, pozitionează Clasa E ca fiind cea mai inteligentă limuzină din segmentul business.

Noua Clasă E va fi disponibilă în centrele autorizate de vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie 2016.

„Clasa E reprezintă nucleul mărcii Mercedes-Benz, iar de-a lungul anilor a redefinit în mod repetat standardele segmentului de business.

În prezent, limuzina duce traditia mai departe alături de o multitudine de inovatii de top. Noua Clasă E face încă un pas important către deplasarea complet autonomă. În plus, măreste eficienta, siguranta si confortul, reduce nivelul de stres si intensifică plăcerea de a conduce”, a declarat Prof. Dr. Thomas Weber, Membru al Comitetului Director Daimler AG, responsabil pentru Cercetare si Dezvoltare Mercedes-Benz Cars.

Noua Clasă E este sofisticată, inspiră încredere, elegantă si sportivitate. Comparativ cu predecesorul său, noul Mercedes-Benz Clasa E vine cu dimensiuni exterioare mai generoase: ampatamentul a crescut cu 65 mm până la 2.939 mm, iar lungimea a fost extinsă cu 43 mm până la 4.923 mm. Designul automobilului aduce în prim plan cunoscutele proportii specifice limuzinelor Mercedes-Benz. Frumusetea designului masinii este completată de capota alungită, cu accente de coupé, care coboară spre spatele lat. Puternic alungită, caroseria autovehiculului este caracterizată de consolele scurte, un ampatament lung, roti mari si flancuri bine definite ce prezintă o interpretare proaspătă, elegantă si dinamică a liniei. Toate acestea permit Clasei E să evidentieze într-un mod perfect filosofia Mercedes-Benz în materie de design: Sensual Purity.

Aspectul impresionant al părtii frontale evidentiază statutul la care aspiră limuzinele din clasa business, oferind variatii diferite pentru fiecare linie de design si echipare. Modelul standard afisează grilajul de radiator clasic Mercedes cu steaua amplasată pe capotă, la fel ca si linia EXCLUSIVE – într-o variantă mai elaborată din punct de vedere design. Modelele AVANTGARDE si gama AMG pot fi identificate cu ajutorul grilajului radiatorului cu aspect sportiv, cu steaua Mercedes amplasată în centru. Fiecare dintre modelele de grilaje oferă Clasei E un aspect distinct si un grad unic de diversitate prin care se remarcă versiunile.

La partea din spate, umerii lati pozitionati deasupra aripilor rotilor din spate oferă Clasei E un caracter puternic si inconfundabil. Stopurile monobloc pozitionate pe spate - afisând un design cu două bare încadrate de caroseria autovehiculului - pozitionează Clasa E ca fiind noul membru al limuzinelor Mercedes-Benz. Optional, luminile suplimentare pot oferi o atractie asemănătoare cu strălucirea unui motor cu reactie. Acest ”efect stardust” este creat printr-o tehnologie inovatoare a reflectorului cu o structură configurată special pentru stopurile din spate si al cărei debut are loc odată cu lansarea Noii Clase E.

Design interior: un nou nivel

Interiorul noii Clase E încorporează sinteza de emotie si inteligentă, piloni ce sunt definiti de filosofia Mercedes-Benz în materie de design – forme distincte cu un flux senzual. Optiunile suplimentare includ două ecrane de înaltă  rezolutie, fiecare cu o diagonală de 12,3 inci – o premieră pentru acest segment. Sub sticla care le acoperă, cele două ecrane devin unul singur, alungit, care pare că pluteste, conturând un element central prin care este accentuat designul interior cu orientare orizontală. Precum ansamblul instrumentelor de bord, acest ecran este compus dintr-un display mare cu fiecare dintre elementele virtuale disponibile în câmpul vizual al soferului si un display central pozitionat deasupra centrului consolei. Conducătorul auto are posibilitatea de a personaliza panoul de bord si de a alege dintre trei stiluri diferite: „Classic”, „Sport” si „Progressive”.

În premieră la un autovehicul de serie, în cazul noii Clase E întâlnim butoanele de comandă cu tehnologie touch (”Touch Controls”), amplasate pe volan. Ca si ecranul unui smartphone, acestea răspund precis unor miscări de glisare orizontale sau verticale, permitând controlul asupra sistemului multimedia fără a lua mâna de pe volan. Astfel, moto-ul ”mâinile pe volan, atentia la drum” este respectat, iar atentia soferului nu este atrasă de la carosabil.

Comenzile suplimentare ale sistemului multimedia sunt oferite sub forma unui touchpad si a unui controller amplasate în consola centrală, care au posibilitatea de a recunoaste chiar si scrisul de mână, si a sistemului de control vocal LINGUATRONIC. De asemenea, sunt disponibile butoane cu acces direct pentru controlul diverselor functii precum sistemul de aer conditionat pentru activarea sau dezactivarea oportună a sistemelor de asistentă a soferului.

Un design nou si inteligent cu vizualizări si animatii de înaltă calitate, alături de o logică simplificată, sporeste această nouă experientă de operare. În acelasi timp, pasagerii se vor bucura de un interior atragător cu o arhitectură spatioasă, ce combină eleganta clasei de lux cu un caracter sportiv desăvărsit.
Materiale pentru un design inteligent

Materiale de cea mai bună calitate definesc stilul interior. Includ lemn poros, slefuit în stilul celui folosit la yachting, cu linii de design care aduc o interpretare contemporană a lemnului cu textura metalului futurist. De asemenea, utilizarea materialelor autentice, de calitate, se continuă prin acoperirea cu piele a panourilor centrale ale usilor si a bordurilor de la nivelul umerilor pentru liniile selectate. O altă caracteristică Mercedes-Benz este evidentiată de către aspectul de înaltă calitate si de modalitatea în care este semnalată în permanentă atentia la detalii si măiestria meticuloasă.

La fel de atent compus este si materialul / culoarea cu diverse nuante de maro, inclusiv combinatii de culori atractive precum maro nucă / macchiato sau maro castaniu / macchiato. Acestea permit personalizarea designului din interior.

O atmosferă luminată în 64 de culori

Iluminarea din interior se face exclusiv prin utilizarea tehnologiei LED, caracterizată prin durabilitate si economisirea energiei. Acelasi lucru este valabil si pentru iluminarea ambientală sporită inclusă în linia de echipare. Mai mult, având la dispozitie 64 de culori, aceasta oferă o multitudine de posibilităti de personalizare. În plus, adaugă accente de lumină echipamentelor optionale, ecranului central, spatiului de depozitare instalat pe consola centrală, mânerelor de deschidere, buzunarelor din usă, spatiului destinat picioarelor din fata si spatelui autovehiculului, tetierelor si difuzoarelor (dacă automobilul este echipat cu sistemul audio surround Burmester high-end 3D - dotare optională).

Aspectul scaunelor: design de prima clasă

La interiorul noii Clase E, scaunele reprezintă atractia principală. Cu forma lor ergonomică, acestea combină confortul distinct oferit de Mercedes-Benz la rulare pe distante mari cu un aspect rafinat si sportiv, ce dispune de un design unic în functie de linia de echipare aleasă. O nouă caracteristică a acestui segment este pachetul Heat Comfort ce include functie de încălzire pentru cotiera centrală si cotierele din usi.

Bancheta din spate a noii limuzine Mercedes-Benz Clasa E dispune de optiunea unui spătar pliabil în trei segmente (40:20:40), ceea ce o face extrem de flexibilă. Cotiera centrală include un compartiment de depozitare si două suporturi de pahare. De asemenea, există optiunea de a instala un suport de tabletă pentru pasagerii din spate.

O nouă generatie de motoare

La momentul lansării, noul Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibil în  două versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri si E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri.

După lansarea pe piată, si alte modele vor completa gama de motoare, inclusiv E 350 e echipat cu tehnologia hybrid. Versiunea PLUG-IN HYBRID impresionează prin dinamism si eficientă, oferind o automonie electrică de 30 km si sesiuni de condus fără emisii. Motorul său turbo pe benzină cu patru cilindri functionează în tandem cu un motor electric furnizând o putere totală de 205 kW / 279 CP si un cuplu de 600 Nm. Datorită acestei configuratii, E 350 e atinge performantele unui autovehicul sportiv având în acelasi timp si un consum mai mic decât al unui automobil din clasa compactă.

Totodată, noua Clasă E beneficiază si de cea mai puternică variantă de motor diesel cu sase cilindri ce încorporează sistemul SCR si furnizează o putere totală de 190 kW / 258 CP si cu cuplu de 620 Nm.

Pe parcursul anului 2016, Mercedes-Benz va extinde gama cu un nou motor pe benzină cu sase cilindri ce oferă o putere de 245 kW / 333 CP si un cuplu maxim de 480 Nm.

Următoarele modele de autoturism vor completa gama de motoare, incluzând un motor diesel cu patru cilindri de 110kW (150 cp). Gama de motoare cu benzină va include versiuni cu patru cilindri cu puteri variind de la 135 la 180 kW (183 – 245 cp), la care se adaugă un model cu sase cilindri de 245 kW (333 cp).

Toate motoarele noii Clase E sunt echipate cu functia ECO start/stop. Motoarele pe benzină îndeplinesc normele de emisii EURO 6, în timp ce noul motor diesel cu patru cilindri OM 654 este deja configurat pentru a se încadra în viitoarele standarde RDE.

Un motor diesel cu patru cilindri complet nou

Noul motor diesel cu patru cilindri marchează aparitia unei noi game de motoare Mercedes-Benz si începutul unei noi dimensiuni în ceea ce priveste eficienta. Mai mult, noul motor este mai mic si mai compact decât versiunea precedentă datorită reducerii spatiului ocupat de cilindri (90 mm fată de 94 mm). Cu toate că ocupă un spatiu mai mic decât modelul anterior, redus la aproximativ doi litri, noul motor diesel are o putere de 143 kW/195 cp, care în cazul E 220 d presupune un consum de doar 3,9 litri/100 km, ce echivalează cu emisii de CO2  de 102g/km – cifră atinsă până acum doar de autoturismele foarte mici.

Pe lângă aceasta, motorul cu patru cilindri are parte de multe îmbunătătiri. Modelul standard dispune de o turbină cu geometrie variabilă. Atât capul cilindrului, cât si blocul motor sunt făcute din aluminiu. Tehnologia de finisare NANOSLIDE pentru cilindri dezvoltată de Mercedes-Benz reduce eficient frecarea dintre suprafata cilindrului si pistonul de otel.

Toate modelele disponibile în momentul lansării sunt echipate cu noua transmisie automată cu nouă trepte 9G-TRONIC. Acest lucru facilitează schimbarea rapidă si insesizabilă a vitezelor si permite turatii reduse ale motorului, fapt care are un efect benefic asupra cresterii eficientei si reducerii nivelelor de zgomot.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Wanita
I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am happy to express that I’ve a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I so much no doubt will make certain to do#;28n17&t overlook this site and provides it a look on a constant basis.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar