transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2012

Noul SUV Crossover Mazda CX-5 va fi echipat in premiera cu tehnologia de siguranta Smart City Brake Support

Noul SUV Crossover Mazda CX-5 va fi echipat in premiera cu tehnologia de siguranta Smart City Brake Support Mazda Motor Corporation a dezvoltat o tehnologie avansată de siguranţă denumită Smart City Brake Support (SCBS – Asistentul de frânare inteligent pentru oraş), care permite şoferului evitarea unei coliziuni frontale în timpul deplasării cu viteze reduse în oraş sau în trafic.

Sistemul SCBS va fi inclus în Europa în echiparea standard pentru versiunile medii şi superioare ale noului crossover CX-5, ce urmează să fie lansat în această primăvară.

SCBS utilizează un senzor laser pentru a detecta vehiculul sau un obstacol din faţă şi reduce automat pistoanele etrierelor pentru a scurta operaţiunea de frânare. Dacă şoferul nu reuşeşte să ia măsurile necesare pentru a evita o coliziune, cum ar fi acţionarea frânei, sistemul activează frânele automat şi reduce simultan puterea motorului.

Astfel, SCBS ajută la evitarea acroşării sau la atenuarea pagubelor în cazul unui impact din spate la viteze mici, unul dintre cele mai frecvente tipuri de accidente în care sunt implicate două autovehicule.

În momentul deplasării cu o viteză cuprinsă între 4 şi 30 de km/h, un sensor laser montat în partea superioară a parbrizului detectează vehiculul sau obstacolele din faţa automobilului şi reduce cursa etrierelor pentru a scurta frânarea când sistemul identifică un posibil risc de coliziune.

Ulterior, dacă şoferul nu efectuează manevre de evitare, cum ar fi acţionarea pedalei de frână, se activează frânarea automată. Sistemul este proiectat să evite şi să reducă daunele unui accident când diferenţa de viteză dintre automobil şi vehiculul din faţă este mai mică de 30 km/h.

Mazda şi-a intensificat cercetarea şi eforturile în ceea ce priveşte siguranţa, urmărind viziunea unei societăţi sigure şi fără accidente.


Mazda intenţionează să extindă tehnologiile de siguranţă cum este SCBS şi la alte modele din gamă pentru a le oferi clienţilor plăcerea de a conduce în condiţii de performanţe de mediu şi de siguranţă..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Andrew
Doamna Magda, In afara de urmarirea si moireoinzarta in timp real a carburantului, merita mentionat faptul ca prin dublarea peretilor rezervoarelor subterane RATB a facut un pas important in protectia mediului inconjurator. Este cunosct faptul ca rezervoarele din dotare erau invechite, unele cu varste de zeci de ani. Cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie rezervoarele au fost reconditionate in-situ si aduse la un nivel tehnologic care satisface in totalitate cele mai noi cerinte ale mediului. Asadar, si prin urmare riscul scurgerilor de motorina din rezervoare si contaminare solului si a panzei freatice a fost redus la 0. Multumim RATB !( In numele tuturor ce nu vor sa consume legume cu gust de motorina)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar