transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-10-2013

Noutati Mazda la Salonul Auto de la Tokyo, 2013

Noutati Mazda la Salonul Auto de la Tokyo, 2013

Mazda prezintă la Salonul Auto de la Tokyo Mazda3 echipată în premieră cu noi motoare. Cel mai recent model Mazda este prezentat ca o soluţie completă care poate utiliza diferite tipuri de combustibil. Mazda prezintă în premieră conceptul Mazda3 SKYACTIV-CNG alimentat cu gaz natural comprimat (CNG). Acesta va fi expus alături de motorizările deja anunţate pe benzină, diesel şi hibride (pentru piaţa din Japonia). Gama de tehnologii expuse oferă o imagine despre direcţia pe care o vor urma viitoarele modele. Cea de-a 43-a ediţie a Salonului Auto de la Tokyo se va deschide pentru public pe 23 noiembrie.

Mazda3 este un model cheie în gama Mazda contabilizând peste 30% din vânzările companiei la nivel global şi este cel de-al treilea automobil din noua generaţie de vehicule complet reproiectate. Modelul este capabil să folosească o gamă variată de surse de energie dar continuă să ofere experienţa plăcută de condus specifică Mazda. Indiferent de tipul de combustibil folosit toate versiunile Mazda3 sunt echipate cu motoare SKYACTIV.Tehnologie

Având la bază cererea în creştere pentru vehiculele propulsate de CNG conceptul SKYACTIV-CNG adoptă un sistem de alimentare duală funcţionând atât pe benzină, cât şi pe CNG. Deoarece motorizările CNG ard combustibilul la o presiune mare, iar motoarele SKYACTIV-G pe benzină obţin deja o rată de compresie ridicată, acestea pot fi uşor adaptate pentru utilizarea CNG. Vehiculele echipate cu CNG reduc emisiile cu aproximativ 20% comparativ cu motoarele pe benzină cu o capacitate cilindrică similară.

Modelele SKYACTIV-HYBRID – produse doar pentru Japonia – folosesc un motor electric în combinaţie cu un motor special adaptat SKYACTIV-G pe benzină de 2l. Acesta livrează atât performanţe de consum, cât şi dinamice.

La Tokyo va fi prezentată în premieră şi Mazda6 ASV-5, echipată cu sisteme de siguranţă ale viitorului. Modelul este dotat cu senzori de comunicare cu mijloacele de transport în comun, având ca scop prevenirea coliziunilor şi asigurarea un trafic sigur şi fluent.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar