transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2016

O bicicleta noua din trei va fi o bicicleta eBike pe termen mediu, preconizeaza Bosch

O bicicleta noua din trei va fi o bicicleta eBike pe termen mediu, preconizeaza Bosch

Piata bicicletelor eBike a înregistrat o crestere suplimentară semnificativă în 2015. Se preconizează, în premieră, o vânzare de peste jumătate de milion de pedelec-uri în Germania. Unul dintre motoarele acestei cresteri de piată o reprezintă Bosch eBike Systems. „Am realizat din nou o crestere de două cifre, o rată mai mare decât media de piată”, spune Claus Fleischer, directorul diviziei Bosch eBike Systems. „Rămânem încrezători în privinta anilor care vor urma. Potentialul este enorm. Pe termen mediu, este probabil ca o bicicletă nouă din trei vândute în Europa Centrală să fie un eBike.”

Pentru multe persoane, bicicleta eBike este mai mult decât un mijloc de a ajunge din punctul A în punctul B. „eBike devine din ce în ce mai mult un produs destinat vietii urbane”, declară Fleischer. O privire asupra magazinelor de biciclete si mopeduri arată: de la modelele confortabile cu cadru si modelele pentru utilizare zilnică până la modelele sport eMountain sau bicicletele practice eCargo, gama de biciclete eBike din ofertă este individuală si variată.

„O tendintă demnă de urmărit este utilizarea sportivă. Modelele electrice câstigă teren în prezent în rândurile ciclistilor montani.”

Electromobilitate de succes pe două roti

Bicicleta eBike are o mare însemnătate si la nivelul regulilor de trafic. „Bicicletele eBike reprezintă punctul de acces al mobilitătii eficiente, fără emisii”, afirmă Fleischer. Puterea acumulatorului ajută utilizatorii eBike să ajungă la destinatiile lor zilnice cu mai multă eficientă, mai economic si într-o manieră ecologică mai sustenabilă.

Cele 2,1 milioane de pedelec-uri de pe străzile Germaniei sunt dovada viabilitătii acestui concept. Potrivit celor mai recente estimări ale asociatiei de industrie ZIV1, aproximativ 520.000 de pedelec-uri au fost vândute pe teritoriul Germaniei în 2015. În Europa, se estimează că vânzările de biciclete eBike se vor tripla până în 2023, în timp ce vânzările la nivel mondial sunt de asteptat să crească cu aproximativ 27% în aceeasi perioadă de timp (Studiul Risk Pulse 2015)2.

Pietele în crestere: Accent puternic pe Europa, America si Asia

Divizia Bosch eBike Systems si-a propus obiectivul de a consolida pozitia pedelec-urilor pretutindeni în lume. Înfiintată ca un start-up în cadrul Grupului Bosch în 2009, Divizia Bosch eBike Systems este în prezent lider de piată în segmentul premium. „Suntem mândri de acest lucru. De asemenea, este o motivatie majoră pentru viitoare proiecte. Suntem reprezentati pe piata Nord Americană si în Asia de către filialele noastre din 2014. Ne extindem activitătile în mod constant si continuăm să dezvoltăm componente si sistemul per ansamblu”,  spune Fleischer.

În România, Bosch produce în unitatea sa de productie din Jucu, judetul Cluj, componente electronice pentru unitatea centrală si pentru bateria eBike.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar