transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-04-2018

O geometrie corecta

O geometrie corecta

Geometria 3D a rotilor este procesul prin care trei unghiuri asigura o aliniere corecta: unghiul de cadere, unghiul de fuga si unghiul de convergenta. Geometria rotilor obtine o directie de rulare liniara  a masinii si de asemenea reprezinta un element cheie al intretinerii anvelopelor, asigurand obtinerea unor performante optime si o durata de viata mai mare a acestora.

Aceasta poate avea de suferit atunci cand treceti cu masina prin gropi, peste delimitatoare de viteza sau urcati borduri.  Acesti factori duc la o uzura neuniforma a anvelopelor iar senzatia resimtita este aceea ca masina “trage” intr-o parte, consumul de carburant creste, iar anvelopele se uzeaza prematur, fiind pusi in situatia unei cheltuieli nedorite. Pentru a evita aceste situatii neplacute, specialistii recomanda ca geometria sa fie verificata periodic, pentru siguranta noastra si a celorlalti participanti la trafic.

De asemenea este recomandat ca geometria 3D a rotilor sa fie realizata intr-un service specializat autorizat R.A.R. si care dipune de aparatura performanta si de ultima generatie pentru ca diagnosicarea masinii sa fie cat mai exacta si explicita, astfel si unghurie vor fi reglacte precis si lucrarea va vi de cea mai buna calitate dar si mai durabila.

Un unghi de fuga sau o geometrie roti 3D incorecta sau neefectuata la timp poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea.Alte motive pentru care trebuie sa facem neaparat geometria rotilor sunt: schimbarea uneia sau mai multor componente ale sistemului de directie sau suspensie ale autovehiculului, masina a fost incarcata cu o sarcina foarte mare pentru un timp indelungat sau montarea unui set de roti cu diametrul diferit fata de cele initiale.

Puteti merge la unul dintre cele 4 puncte de service Auto Soft, echipate cu aparatura de ultima generatie care realizeaza rapid si cu maxima precizie servicii de geometrie roti, la preturi accesibile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar