transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2015

Peste 20.000 de soferi au platit amenda auto din telefon, prin aplicatia Auto.ro

Peste 20.000 de soferi au platit amenda auto din telefon, prin aplicatia Auto.ro

Peste 20,000 de soferi au achitat amenda de circulatie din telefon, prin intermediul aplicatiei Auto.ro. La un an de la lansarea serviciului „Plateste amenda” în cadrul aplicatiei de mobil Auto.ro, s-au înregistrat peste 20,000 de plăti ale amenzii de circulatie prin card bancar direct din telefon.

97% dintre soferii amendati au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai usor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece au avut posibilitatea să o plătească la orice oră si de oriunde, inclusiv în weekend si în afara programului de lucru.

Valoarea maximă a amenzilor de circulatie auto plătite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumătate în termenul de 2 zile lucrătoare. Astfel, aplicatia de mobil Auto.ro ajută soferii din România să se încadreze în termen si să evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesitătii de a se deplasa si de a sta la cozi în vederea realizării plătii amenzii.

Procesul de plată a amenzii auto din aplicatia de mobil este simplu, rapid si sigur: soferii completează datele procesului verbal, aleg domiciliul fiscal, achită prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada plătii prin e-mail.

Serviciul de plată a amenzii auto este furnizat de Libra Internet Bank în parteneriat cu aplicatia Auto.ro. Tranzactiile se procesează rapid si sigur, dovada plătii amenzii putând fi regăsită cu usurintă pe e-mail în caz de necesitate.

“Tehnologia ne dă posibilitatea să accedem la servicii de plată mai avansate, care să răspundă adecvat stilului de viată tot mai alert si dinamic al utilizatorilor. Sistemul de plată a amenzii cu telefonul mobil s-a dovedit a fi foarte apreciat de utilizatori pentru utilitatea pe care o oferă. Vom continua sa lansăm si alte servicii utile de plăti în domeniul auto, ca o continuare logică a suitei de plăti deja existente: Taxa de pod, Rovinietă, RCA, Parcare”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro a ajuns la 450,000 de instalări din Google Play, respectiv App Store si are peste 4.500 de recenzii. Aplicatia Auto.ro se instalează gratuit si oferă servicii utile oricărui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

Plăti auto: Taxa de pod, Amendă, Rovinietă, RCA, Parcare, Asistentă rutieră

Cerere Service: se primesc oferte de la service-uri la cerere

Locatii auto: benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.

Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.

Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay

Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
ToOfii
This shows real expeetisr. Thanks for the answer.
Dario
The relationship beeetwn man and machine has its own advantages and disadvantages. As these days, there are even news that robots will take over the human teachers! That one has its own benefits and consequences at the same time.
Esra
At last! Someone with the insight to solve the promleb!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar