transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-08-2013

Pirelli lanseaza noua anvelopa ST:01 BASE, pentru remorci si semi-remorci

Pirelli lanseaza noua anvelopa ST:01 BASE, pentru remorci si semi-remorci

Pirelli isi completeaza gama de produse destinate transporturilor pe distante medii si lungi cu o serie de anvelope ce pun accentul pe siguranta si costuri de utilizare reduse. Atributele acestora sunt eficienta energetica, o durata de viata extinsa, capacitatea de resapare, nivel de zgomot redus si o compozitie inovatoare.

Pirelli si-a extins seria ‘ST’ de anvelope de camion pentru remorci si semi-remorci. Noul produs, anvelopa ST:01 Base, este destinat transporturilor pe distante medii si lungi. Pirelli si marca asociata Formula continua dezvoltarea gamei de produse destinate vehiculelor comerciale printr-o noua anvelopa care se alatura celor doua deja existente pentru remorci si semi-remorci: ST:01 Neverending si Formula Trailer.

ST:01 Neverending a fost prima anvelopa care a obtinut calificativul ‘AA’ in ceea ce priveste rezistenta la rulare si aderenta pe carosabil umed, in cadrul procesului european de etichetare a anvelopelor. Aceasta este si cea mai rezistenta anvelopa Pirelli din punctul de vedere al capacitatii de resapare. Pentru a oferi manevrabilitate optima si o franare precisa a remorcii, chiar si in conditii de carosabil umed, anvelopele Formula Trailer prezinta 4 canale longitudinale in zig-zag pe toata suprafata benzii de rulare.

Prin noile ST:01 Base, Pirelli isi largeste gama de anvelope pentru a raspunde nevoilor oricarui tip de transportator: de la cei care doresc sa-si minimizeze investitiile initiale – fara a renunta la calitatea premium si standardele de calitate – dar si pentru cei care pun accentul pe longevitatea kilometrica si capacitatea de resapare, fiind sensibili la durata efectiva de viata a anvelopelor.

Alti transportatori acorda prioritate costurilor de rulare – concentradu-se astfel pe o rezistenta scazuta la rulare si pe rezistenta.

Ierarhia preturilor anvelopelor de camion este urmatoarea: luand ST:01 Base ca referinta pentru 100%, anvelopa premium ST:01 Neverending costa 110%, in timp ce Formula Trailer costa 85%.

Noile Pirelli ST:01 Base au aceleasi caracteristici cu celelalte produse ale gamei 01: profile inovatoare, structura si compozitie care reduc rezistenta la rulare, contribuind la economia de carburant si energie, precum si la protectia mediului. La protectia mediului contribuie si nivelul redus de zgomot, precum si absenta uleiurilor aromatice (HAOF) din compozitia anvelopelor.

Structura si compozitia anvelopelor ST:01 Base au fost concepute pentru optimizarea uzurii si prelungirea duratei de viata a anvelopelor, mentinand intacte caracteristicile legate de rezistenta si siguranta pe orice tip de carosabil, inclusiv pe autostrazi si drumuri principale. Noile anvelope sunt disponibile in doua versiuni: R pentru transport preponderent regional si H pentru transport preponderent pe autostrada.

Banda de rulare a noilor anvelope ST:01 beneficiaza de tehnologia patentata Pirelli pentru reducerea rezistentei la rulare si diminuarii consumului de carburant. Canalele centrale prezinta un design unic care controleaza deformarea anvelopei si reduce rezistenta la rulare.

Noua anvelopa ST:01 Base garanteaza un confort sporit la condus, precum si flexibilitate si rezistenta datorita tehnologiei  Pirelli Hexagonal Bead Wire (HBW). Acesta consta intr-un pliu unic de carcasa care imbunatateste capacitatea de resapabilitate a anvelopei si asigura stabilitatea termica la nivelul carcasei conducand la o rezistenta sporita.

Nou anvelopa ST:01 Base va fi disponibila inca din aceasta luna la dimensiunea de 385/65 R22.5, iar in ultimul trimestru din 2013 va fi comercializata si in dimensiunea 385/55 R22.5. Aceasta a primit notarea ‘A’, conform etichetarii europene pentru aderenta pe suprafata uda, ‘B’ in ceea ce priveste eficienta energetica, in timp ce zgomotul exterior atinge 73 decibeli, conform cu limitele impuse de Uniunea Europeana.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nawab
De cele mai multe ori sarbatoresc treereca unui interval de timp anume, intr-un mod extrem de simplist un tweet sau un post pe contul personal de socializare, alaturi de o imagine, o locatie, o scurta descriere, care sa-mi aminteaza de acel moment, oricand recitesc paseajele respective.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar