transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2016

Pirelli va echipa noul model Tesla X Suv cu pneuri Scorpion Zero Asimmetrico

Pirelli va echipa noul model Tesla X Suv cu pneuri Scorpion Zero Asimmetrico

Tesla a ales anvelopele Pirelli Scorpion Asimmetrico pentru echiparea de origine a noului model X SUV. Din colaborarea inginerilor Pirelli si Tesla a rezultat o versiune special a pneului Scorpion Zero Asimmetrico, care satisface toate cerintele particulare ale noului model X, acesta beneficiind de pneuri de dimensiuni diferite în fată - 265/35ZR22 102W, respectiv 285/35ZR22 106W, pe puntea din spate.

Cu o autonomie de 450 kilometri, modelul Tesla X oferă un nivel ridicat de confort, dovedindu-se un SUV capabil să transporte cu usurintă până la sapte adulti, împreună cu bagajele aferente. Noul model Tesla va atinge o viteză de totp de 250 km/h, iar pneurile Scorpion Zero cu indice de viteză W oferă performante optime până la 270 km/h, marcajele M+S confirmând faptul că pot fi utilizate în orice anotimp.

Noul SUV Tesla se remarcă nu doar prin viteza maximă pe care o poate atinge, ci si prin capacitatea sa de accelerare. Modelul X este capabil să atingă 100 km/h, pornind de pe loc, în doar 3,4 secunde, datorită caracteristicilor tipice de cuplu ale motoarelor electrice, care oferă o accelerare progresivă, chiar si de la cele mai scăzute viteze. Pentru ca modelul să ofere aceste performante demne de un vehicul sportiv, anvelopele trebuie să fie capabile să sustină cuplul maxim si puterea dezvoltată de motor.

Scorpion Zero Asimmetrico este anvelopa de înaltă performantă din gama Pirelli Scorpion, dezvoltată pentru a echipa cele mai puternice modele SUV din lume. Această anvelopă a fost omlogată pentru prima echipare a unor masini exceptionale, printre care se numără acum si modelul Tesla X.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar