transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2013

Plata rovinietei prin SMS in cadrul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone

Plata rovinietei prin SMS in cadrul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone

Auto.ro lansează plata rovinietei prin SMS, în completarea serviciului de plată a rovinietei prin card bancar. Șoferii pot să achiziționeze și să primească rovinieta instantaneu, prin intermediul aplicației Auto.ro, powered by Vodafone.

Prin intermediul secțiunii Rovinieta din cadrul aplicației gratuite de mobil Auto.ro, șoferii pot pleca liniștiți la drum, deoarece au posibilitatea să achiziționeze toate tipurile de roviniere existente prin intermediul cardului bancar, precum și rovinietele pentru o zi sau 7 zile, prin plata cu SMS.

Astfel, șoferii au posibilitatea să comande rovinieta rapid și ușor, alegându-și tipul rovinietei și modalitatea de plată preferată. Contravaloarea rovinietei se achită direct din telefon, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare al vehiculului utilizat fără rovinietă valabilă, proiect aflat în propunerea guvernanților. Aplicația este extrem de utilă mai ales în situația în care șoferii se află deja la drum și nu au rovinieta plătită, achiziția acesteia fiind virtual instantanee; se primește instantaneu prin SMS și prin e-mail în cazul plății prin card bancar.

“Am dezvoltat facilitatea de plată a rovinietei prin SMS, astfel încât utilizatorii să poată opta pentru modalitatea de plată preferată: prin SMS sau prin card bancar, acestă modalitate bucurându-se deja de un real succes în rândul șoferilor. Serviciul de plată a rovinietei vine în completarea serviciului automat de notificare “Mașina mea” privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata mașinii și a serviciilor conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.Aplicația Auto.ro este gratuită și are 170.000 de descărcări, aflându-se atât în topul preferințelor șoferilor cu iOS, înregistrând 65.000 descărcări în Apple Store, cât și pe Android, înregistrând 105.000 descărcări în Google Play. Este recunoscută și de specialiști atât prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cât și prin distincțiile obținute la competițiile de mobile din România: premiul 1 “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” în cadrul Mobile Conference 2013.
Despre aplicația Auto.ro

Echipa Auto.ro a dezvoltat aplicația auto numarul 1 din România ce oferă servicii utile oricărui utilizator de smartphone care funcționează cu iOS sau Android.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Maha
Your post captures the issue perlectfy!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar