transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

Primele Duster Pick-Up produse în cadrul unui parteneriat Dacia, OMV Petrom, Romturingia

Primele Duster Pick-Up produse în cadrul unui parteneriat Dacia, OMV Petrom, Romturingia

Dacia, principalul producător auto din România, grupul OMV Petrom, cel mai mare producător de titei si gaze din Sud-estul Europei, alături de Romturingia, carosier independent, anuntă livrarea primelor vehicule Dacia Duster Pick-Up. Rezultat al unui proiect de transformare, acesta a fost produs special pentru a răspunde cerintelor OMV Petrom.

Ceremonia de înmânare a cheilor primelor 10 vehicule a avut loc marti, 7 octombrie 2014, la uzina Dacia de la Mioveni, în prezenta lui Nicolas Maure, Director General Grup Renault România, a lui Gabriel Selischi, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil pentru Explorare si Productie si a lui Stelian Ion, Director General al SC Romturingia SRL.
Parteneriatul dintre cele trei companii prevede livrarea a peste 500 de vehicule până la finalul anului 2015.

Vehiculele Duster Pick-Up produse pentru OMV Petrom sunt derivate din modelul 4x4 de serie si sunt echipate cu motorul 1.5 dCi, de 110 CP., fiind modificate pentru a răspunde nevoilor specifice industriei de petrol si gaze. Ele oferă o cabină simplă, cu două locuri si o lunetă de dimensiuni medii, protejată de un grilaj. Cabina este ranforsată exterior. Bena are o lungime de 1,7 metri si poate transporta o încărcătură de până la 450 de kilograme.Proiectul de conversie al autovehiculului Duster în versiune Pick-Up a demarat la finele anului 2012 si a cuprins realizarea mai multor prototipuri, urmată de obtinerea omologării din partea Grupului Renault, a omologării RAR de către Romturingia cu sprijinul Grupului Renault si în final, a pregătirii pentru fabricatie.

„Duster Pick-Up ilustrează capacitatea Dacia de a răspunde solicitărilor clientilor cu produse adaptate nevoilor acestora. În acest caz, este vorba despre OMV Petrom, grup cu care avem o colaborare fructuoasă si de lungă durată. În acelasi timp, Duster Pick-Up reprezintă un nou etalon în parteneriatul cu Romturingia, una din cele mai importante societăti specializate în conversii de vehicule si în amenajarea de caroserii din România. Sunt convins că Duster Pick-Up se va dovedi solutia potrivită la toate solicitările clientului nostru”, a declarat Nicolas Maure, Director General Grup Renault România.

„Vehiculele utilitare de teren sunt esentiale pentru activitatea noastră. OMV Petrom are peste 9.000 de sonde active, care necesită monitorizare si mentenantă. Multe dintre ele sunt situate departe de drumurile nationale si de aici apare necesitatea unor vehicule de teren cu care să putem transporta si echipamente. Sunt multumit că vom putea folosi vehicule românesti si pentru aceste sarcini, în conditiile în care vom putea reduce si costurile în acelasi timp, a declarat Gabriel Selischi, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil de activitătile de Explorare si Productie.

„Proiectul de transformare al modelului Duster în versiune Pick-Up a reprezentat pentru noi o adevărată provocare căreia i-am făcut fată prin mobilizarea tuturor echipelor noastre. Suntem mândri de rezultatul obtinut si de faptul că am reusit, într-un termen scurt conform standardelor industriei auto, să oferim solutia potrivită la cerintele unui caiet de sarcini foarte exigent”, a precizat la rândul său Stelian Ion, Director General SC Romturingia SRL.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar