transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2014

Program de condus ecologic lansat de ALD Automotive si Scoala de Conducere Defensiva Titi Aur

Program de condus ecologic lansat de ALD Automotive si Scoala de Conducere Defensiva Titi Aur

Cele mai recente studii realizate de către Agentia Europeană de Mediu în 2013 arată ca transportul este cea de-a doua cea mai importantă sursă de emisii de gaze cu efect de seră din Europa, reprezentând peste 20% din total. Fiind necesare măsuri de diminuare a emisiilor de gaze atât la nivel global, cât si la nivel local, ALD Automotive lansează programul de condus ecologic, în colaborare cu Scoala de Conducere Defensivă Titi Aur.
   
Rapoartele Agentiei Europene de Mediu arată progresul realizat în reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră de-a lungul anilor în Europa si identifică principalele surse ale acestor gaze în atmosferă. Primul loc este ocupat de industria de energie, cu 31% din total, urmată de transporturi (20.3%), emisiile rezidentiale si comerciale (14%) si industriile de constructii si de fabricatie cu 11% din total. De asemenea, un raport independent publicat de Energy Information Administration (EIA) din Statele Unite arată valorile totale ale emisiilor de dioxid de carbon în Europa, plasând România pe locul 28, cu o valoare anuală de 86 de milioane de tone. România este surclasată în acest top de tări precum: Slovacia (34 de milioane tone/an), Elvetia (43 milioane tone/an), Danemarca (46 milioane tone/an), Norvegia (45 milioane tone/an) sau Ungaria (49 de milioane tone/an).

Luând în considerare situatia internatională si statisticile globale, este datoria fiecărei companii de a introduce măsuri preventive care să reducă impactul negativ asupra mediului înconjurător. De aceea, ca un angajament pe termen lung pentru protectia mediului, cât si ca semn al implicării în viata comunitătii, ALD Automotive oferă companiilor locale un nou instrument  si dă startul programului de condus ecologic în România.

Parte din initiativa internatională ALD bluefleet, cursurile sunt dezvoltate în parteneriat cu renumita scoală de conducere defensivă Titi Aur si oferă trei alternative: condus defensiv cu notiuni introductive despre condusul ecologic, condus ecologic cu notiuni de condus defensiv si un program de condus ecologic. Cursurile au loc la Scoala Titi Aur sau la sediul clientilor si constau în module teoretice si practice.

Participantii vor fi încurajati să adopte un stil de condus mai sigur, mai prietenos cu mediul înconjurător, astfel îmbunătătindu-si comportamentul la volan, dar în acelasi timp mentinând un nivel scăzut al emisiilor de gaze, reducând consumul de combustibil si protejând mediul. Cursurile de condus ecologic sunt disponibile pentru toti clientii ALD Automotive si oferă informatii care vor ajuta soferii să-si dezvolte tehnicile de condus pentru a reduce numărul accidentelor, pentru a creste siguranta rutieră, pentru a diminua costurile operationale, cât si pentru a dobândi o atitudine mai prietenoasă cu mediul înconjurător. 

Cursurile de condus ecologic fac parte din initiativa ALD bluefleet, un program international care reuneste toate activitătile grupului privind mediul înconjurător. ALD bluefleet include o analiză a flotei orientată spre emisiile de gaze care măsoară amprenta exactă a flotei si oferă pârghiile necesare pentru a reduce emisiile de gaze, cât si programe de compensare disponibile la nivel global.  

Cu o echipă formată din 12 instructori, Scoala de conducere defensivă Titi Aur oferă cel mai bun program de sofat defensiv din România si a instruit peste 25 000 de cursanti. Scoala pune la dispozitie facilităti unice si simulatoare, pentru o experientă interactivă, cât si pentru a dezvolta abilitătile de condus.

Mai multe informatii despre noul program de condus ecologic: www.ald-condusdefensiv.ro/

ALD Automotive este lider pe pietele de leasing operational full service si management de flotă. Cu o prezentă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă si o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piata internatională, cu pozitii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa si locul 3 în întreaga lume. Grupul a atins în 2013 cifra simbolică de 1 milion de vehicule aflate în circulatie, având pe 31 decembrie o flotă constând în 1,008,840 de autovehicule.

Operatională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale si a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operational full service asigurând finantarea si o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jessica
HPV has been implicated in mullpite forms of cancer. Could this perhaps be another one? (Hormonal contraceptives would mean they wouldn't need condoms for contraception and thus would increase the HPV rate.)
July
This article gets to the heart of the mtaetr cycling's great vulnerability. we largely acquire the skill of balancing on two wheels in childhood (even if learning everything about traffic and how to drive in it takes years.)Anti-cycling activists know this. And this is why they plead so hard for bike licensing. They know that if they were able to foreclose the opportunity for children to learn how to balance on bikes, that they could kill off cycling in a single generation.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar