transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2013

Programul de Garantie Extinsa Honda - garantie de 5 ani sau 160.000 km

Programul de Garantie Extinsa Honda - garantie de 5 ani sau 160.000 km

Honda Trading România, distribuitorul autorizat al automobilelor Honda în România, anunță introducerea unui program de Garanție Extinsă, disponibil atât pentru automobile noi cât și rulate, începând cu 1 Octombrie 2013.
 
Garanția Extinsă Honda este un program inteligent, conceput special pentru a întâmpina exigențele clienților din România privind o utilizare fără griji a autovehiculului.

Astfel, orice automobil nou comercializat de la 1 Octombrie 2013 va avea inclus în prețul de achiziție o garanție de 5 ani sau 160.000 km, față de garanția de 3 ani sau 100.000 km oferită până la această dată.

De asemenea, Garanția Extinsă este disponibilă și pentru autovehiculele Honda rulate cu o vechime mai mică de 60 luni și un rulaj de până la 120.000 km.
Programul de Garanție Extinsă pentru autovehicule rulate cuprinde 2 oferte, Smart și Premium, ce oferă clienților existenți posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defecțiune la un preț redus, fie pentru un raport beneficii/preț foarte bun, pentru 12 sau 24 luni suplimentare.
Programul este disponibil în toată rețeaua de dealeri autorizați Honda din România, începând cu data mai sus menționată.

Campania de iarnă Honda

În perioada 1 Octombrie-31 Decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat cu un set de anvelope de iarnă cadou.

O selecție riguroasă de anvelope premium a fost pregătită pentru această campanie, Bridgestone și Pirelli fiind mărcile selectate pentru a fi oferite clienților Honda.
Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de preț și cu Programul de Garanție Extinsă Honda, realizând un pachet de beneficii extrem de competitiv.

Alexandru Gușetoaia, Sales & After Sales Manager: ‘Conducerea și deținerea unui autovehicul Honda trebuie să fie o experiență cu adevărat excelentă, dar și complet lipsită de griji. Chiar dacă suntem recunoscuți pentru fiabilitatea și calitatea autovehiculelor noastre, dorim prin aceste noi acțiuni să le reconfirmăm clienților încrederea pe care o avem în produsele pe care le comercializăm, precum și experiența premium la care trebuie să se aștepte, de la Honda.’

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sana
Its ugly as sin! The last model really took aroccd name to the forefront of main stream buyers. This just looks fat, old and designed for the Americans! No offence.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar