transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Programul de loialitate Porsche Stars, dedicat clientilor Porsche Finance Group, noi si existenti

Programul de loialitate Porsche Stars, dedicat clientilor Porsche Finance Group, noi si existenti

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gamă completă de produse de finanțare și asigurare auto din România, lansează programul de loialitate Porsche Stars. Programul este dedicat atât clienților noi, cât și celor care apelează deja la serviciile de finanțare prin credit auto oferite de către Porsche Bank, una dintre cele cinci companii membre ale grupului. Astfel, clienții finanțatorului vor primi puncte („stele”) la fiecare plată efectuată și vor avea posibilitatea de a utiliza aceste stele pentru a achiziționa noi produse și pachete de servicii în condiții preferențiale.

„Pe măsură ce construim parteneriate pe termen lung și businessul PFG se dezvoltă, ne reafirmăm angajamentul de a avea întotdeauna interesele clienților ca obiectiv principal al inițiativelor noastre. Programul Porsche Stars reprezintă o modalitate de a le mulțumi acestora pentru alegerea făcută și de a-i invita să continue alături de noi în toate proiectele lor de finanțare și asigurare auto”, a declarat David Gedlika, CEO al Porsche Finance Group.

În cadrul Porsche Stars, la fiecare rată de credit achitată la timp, clienții primesc un număr de puncte calculat în funcție de mai mulți factori, cum ar fi volumul finanțat sau durata creditului. Clienții  acumulează stele nu doar din plata ratelor către Porsche Bank, ci și la fiecare plată a asigurării (RCA sau CASCO încheiate cu Porsche Broker sau Porsche Asigurări) atașată contractului de credit.

Programul de loialitate Porsche Stars este accesibil clienților prin platforma de internet banking a Porsche Bank, precum și prin aplicația mobilă Mobile@YOU. Clienții beneficiază astfel de acces direct, non-stop, în timp real, la situația actualizată a punctelor acumulate și consumate, precum și la gama de pachete de servicii pe care le pot achiziționa cu ajutorul acestora.În plus, pentru că Porsche Bank își apreciază deopotrivă clienții noi și pe cei existenți, aceștia din urmă sunt incluși automat în program, cu un cuantum de puncte calculat în funcție de plățile efectuate până în acest moment de la începerea relației lor cu banca.

Punctele rămân valabile și pot fi utilizate pentru a achiziționa produse Porsche Bank pe întreaga durată a contractului clientului, plus încă 24 de luni de la finalizarea acestuia.

„Creăm astfel cadrul perfect pentru a continua parteneriatele de succes pe care le avem cu fiecare dintre clienții noștri fideli, în condiții extrem de avantajoase pentru aceștia. Calitățile lor de „clienți-star” sunt puse în valoare, iar noile achiziții de produse din concern se fac în condiții de eficiență maximă pentru aceștia. Este un proiect aflat abia la început, plănuim să extindem atât spectrul de clienți PFG cărora ne adresăm, cât și oferta de produse ce pot fi achiziționate în programul Porsche Stars”, adaugă Ionuț Purice, Directorul diviziei bancare din cadrul Porsche Finance Group. 

Programul Porsche Stars se adresează tuturor clienților Porsche Bank din România. Pentru detalii suplimentare, clienții sunt invitați să viziteze site-ul oficial al companiei (www.porschebank.ro) sau platforma de internet banking.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanțarea și asigurarea autoturismelor aparținând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente şi rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină şi o administrare eficientă a flotelor de mașini.

Porsche Leasing România oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piața românească și oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car și leasing operațional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate achiziționate în leasing sau credit  prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau achiziționate cu plata în numerar. 

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experiență în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar