transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2016

Promotie MasterCard si Uber - 15 lei discount pentru 3 calatorii, pe baza unui cod promotional

Promotie MasterCard si Uber - 15 lei discount pentru 3 calatorii, pe baza unui cod promotional

MasterCard și Uber au semnat un parteneriat dedicat promovării plăților cu cardul efectuate prin intermediul dispozitivelor mobile. Promoția, care se va derula între 21 martie și 21 iunie 2016, poate fi accesată prin simpla introducere a codului promoțional DENEPRETUIT în contul sau în aplicația Uber, la secțiunea Promoții. Astfel, noii utilizatori Uber vor beneficia de un discount de 15 lei pentru fiecare dintre primele trei curse plătite cu cardul lor MasterCard.

MasterCard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume și Uber, unul dintre cele mai valoroase startup-uri la nivel internațional, au lansat această promoție cu scopul de a oferi un imbold plăților mobile în România, o tendință în creștere la nivelul pieței. Utilizarea tot mai extinsă a telefoanelor mobile deschide noi orizonturi de interacțiuni pentru consumatori, iar plățile mobile reprezintă un element esențial în dezvoltarea acestor interacțiuni, în contextul în care consumatorii sunt tot mai interesați de mobilitate, confort și siguranță.

“Parteneriatul dintre MasterCard și Uber pentru promovarea plăților mobile în România marchează o extensie organică a viziunii și strategiei celor două companii, pentru care experiența consumatorului, precum și utilizarea tehnologiei și a inovației sunt esențiale. Le mulțumim partenerilor noștri pentru că ne susțin activ în valorificarea potențialului pieței plăților digitale pe plan local. Plățile mobile se află pe o traiectorie ascendentă, marcând una dintre evoluțiile accelerate în ecosistemul global plăților digitale în ultimii ani, iar efectele acestei tendințe se reflectă și asupra comportamentului consumatorilor din România, care încep să exploreze și să conștientizeze beneficiile plăților digitale mobile, unice în materie de eficiență, securitate și confort” a declarat Gabriel Ghiţă, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

"Plata electronică prin card este o parte esențială din experiența pe care o au pasagerii și soferii parteneri Uber.

Parteneriatul cu Mastercard este unul strategic pentru noi, în efortul continuu de a promova avantajele plăților digitale și ale tehnologiei, în general. Dincolo de un mod simplu și convenabil de a plăti, plata prin card oferă o transparență totală a tranzacțiilor și mai multă siguranță - două aspecte de neprețuit la Uber" a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Noii utilizatori ai serviciului Uber care își înregistrează cardul MasterCard și introduc codul promoțional DENEPRETUIT în contul lor Uber sau în secțiunea Promoții a aplicației Uber, între 21 martie și 21 iunie 2016, vor beneficia automat de promoție. Discountul de 15 lei va fi aplicat instant la momentul finalizării cursei și efectuării plății, pentru primele 3 curse plătite prin intemediul unui card MasterCard. În cazul în care valoarea călătoriei cu Uber depășește valoarea de 15 lei, utilizatorul va plăti doar diferenţa, în timp ce dacă valoarea călătoriei este mai mică de 15 lei, cursa va fi considerată gratuită.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile şi în România, în Bucureşti.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar