transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-07-2013

REMAT 2013, Volkswagen, Skoda, SEAT si Audi - bonus financiar si dobanzi speciale de la Porsche Finance Group

REMAT 2013, Volkswagen, Skoda, SEAT si Audi - bonus financiar si dobanzi speciale de la Porsche Finance Group

Porsche Finance Group (PFG) participa din nou la programul REMAT si lansează oferte atractive de finantare pentru clientii interesati să-si achizitioneze un autovehicul nou de la concernul Porsche. Mărcile participante la program sunt Volkswagen, Skoda, SEAT si Audi. Oferta Porsche Finance Group propune clientilor o dobândă redusă de 8,95% (fixă) pentru împrumuturile în RON si de 6,99% (fixă) sau 6,49% (variabilă) pentru cele în euro, completată de un bonus financiar de până la 3%, în functie de marca aleasă.

„Segmentul auto reprezintă o parte importantă a pietei finantărilor, iar programul REMAT s-a dovedit a fi un foarte bun stimulent al competitivitătii pe piată, înlesnind de fiecare dată accesul clientilor la solutii financiare extrem de atractive. În contextul unei piete auto contractate, clientii au devenit tot mai exigenti si mai atenti la costuri, asteptând oportunităti prin care să achizitioneze produse competitive la preturi avantajoase. În plus, REMAT a devenit un program cu traditie, care reuseste să coaguleze o anumită categorie de clienti ce urmăresc lansarea programului si decid achizitionarea în functie de asteptările create de program în anii anteriori. Pentru acestia, Porsche Finance Group a gândit o serie de conditii speciale de finantare, cu dobânzi sub media pietei, menite să îi sprijine si să le usureze decizia de achizitie”, a declarat Christoph Binder, CEO al Porsche Finance Group. 

Oferta Porsche Finance Group în cadrul programului REMAT 2013 se aplică tuturor tipurilor de credit auto si leasing financiar auto din portofoliul companiei:

credit în RON sau euro, cu dobândă fixă sau variabilă,

leasing financiar Clasic în euro, cu dobândă fixă sau variabilă,

leasing financiar Clasic în RON, cu dobândă fixă,

PERFECT Leasing în euro, cu dobândă fixă sau variabilă.

Prin această ofertă specială Porsche Finance Group, rata lunară pentru un Volkswagen Polo începe de la 475 RON/lună, pentru o Skoda Rapid de la 445 RON/lună, iar pentru un SEAT Ibiza de la 432RON/lună, conform exemplelor de calcul, astfel:

Volkswagen Polo:

- RATA: Volkswagen Polo cu rata la creditul în RON de la 475 lei/lună
- Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Polo Attractive Comfortline 1.4 MPI 85 CP, pret cu TVA: 52.

194 RON, pret cu TVA în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto National pentru 2013: 50.889 RON. Parametrii de calcul: curs valutar orientativ: 4.45 RON, avans achitat de client: 21.489 RON, la care se adaugă prima de casare în valoare de 6.500 RON, durată contract: 60 luni, DAE: 9,32%. Valoarea totală finantată: 22.900 RON.

Skoda Rapid:

- RATA: Skoda Rapid cu rata la creditul în RON de la 445 lei/lună
- Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Rapid Active 1.2 MPI 75CP, pret cu TVA: 49.084 RON, pret cu TVA în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto National pentru 2013: 47.611 RON. Parametrii de calcul: curs valutar orientativ: 4.45 RON, avans achitat de client: 19.686 RON, la care se adaugă prima de casare în valoare de 6.500 RON, durată contract: 60 luni, DAE: 9,32%. Valoarea totală finantată: 21.425 RON.

SEAT Ibiza:

- RATA: SEAT Ibiza cu rata la creditul în RON de la 432 lei/lună
- Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Ibiza Reference 1,2 l/ 60 CP, pret cu TVA:  47.744 RON, pret cu TVA în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto National pentru 2013: 46.312 RON. Parametrii de calcul: curs valutar orientativ: 4.45 RON, avans achitat de client: 18.971 RON, la care se adaugă prima de casare în valoare de 6.500 RON, durată contract: 60 luni, DAE: 9,32%. Valoarea totală finantată: 20.841 RON.

Oferta Porsche Finance Group este disponibilă deja clientilor în orice showroom autorizat al mărcilor VW, SEAT, Skoda si Audi din tară. Pentru detalii suplimentare, clientii sunt invitati să viziteze site-ul oficial al companiei (www.porschebank.ro) precum si site-urile oficiale ale mărcilor concernului participante, ori cel mai apropiat showroom al mărcii auto dorite.
 
În urma lansării leasingului financiar clasic în RON în primăvara acestui an, Porsche Finance Group detine gama completă de servicii financiare conexe achizitiei unui autoturism, punând la dispozitia clientilor mărcilor concernului Porsche solutii complete de finantare si administrare a parcului auto: credit auto, leasing financiar – Clasic si PERFECT Leasing –, leasing operational, management de flote si asigurări auto.

Porsche Finance Group se ocupă cu finantarea autoturismelor apartinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto si Volkswagen Autovehicule Comerciale. Grupul este prezent pe piata românească din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clientilor săi solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achizitionare directă, în showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masină si o administrare eficientă a flotelor de masini.

Porsche Leasing Romania oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii.

Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piata românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO si RCA.

Porsche Mobility a fost înfiintată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru masinile noi si rulate achizitionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank. 

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internatională specializată în servicii de finantare auto. Porsche Holding are peste 40 de ani de experientă în finantarea auto si este parte a Volkswagen Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Prasanth
More posts of this quialty. Not the usual c***, please
Adyi
Ive seen this great australian band from when they straetd with Bon Scott twice and every tour since then with both Razors Edge & both Black Ic...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar