transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

Renault Trucks T a fost votat Autocamionul Anului 2015

Renault Trucks T a fost votat Autocamionul Anului 2015

În data de 23 septembrie 2014, Renault Trucks T a fost votat “Autocamionul Anului 2015” de către juriul International Truck of the Year (ITOY) alcătuit din 25 jurnalisti din presa internatională de specialitate. Gianenrico Griffini, presedintele juriului, i-a înmânat prestigiosul trofeu lui Bruno Blin, Presedintele Renault Trucks, în timpul celei de-a 65-a editie a expozitiei de Vehicule Comerciale IAA de la Hanovra.

Adunând 129 de puncte, 48 de puncte in fata celui mai apropiat rival, Renault Trucks T a câstigat prestigiosul premiu “Autocamionul Anului 2015” pe 23 septembrie la expozitia de Vehicule Comerciale IAA Hanovra. Juriul, alcătuit din 25 de jurnalisti specializati în vehicule comerciale, reprezentând 25 de reviste internationale, a decis că Renault Trucks T este vehiculul care a adus cea mai mare contributie transportului rutier în acest an.

Juriul International Truck of the Year a acordat premiul pentru Renault Trucks T în baza a mai multor criterii: inovatiile tehnologice, confortul, siguranta, performanta on-road, economiile de combustibil, aspectul ecologic si costul total al utilizării (TCO). Juriul a subliniat calitătile camionului Renault Trucks T, mentionând în mod special solutiile aerodinamice iesite din comun, dar si confortul oferit soferilor atât în mers cât si atunci când se odihnesc.

“Renault Trucks T combină calitătile modelelor de vârf anterioare ale mărcii cu ultimele inovatii tehnologice în domeniul vehiculelor comerciale,” a rezumat Gianenrico Griffini, Presedintele Juriului  International Truck of the Year (ITOY). “Toate acestea au dus la una dintre cele mai semnificative lansări din ultimii ani.”

Atunci când i-a fost înmânat premiul, Bruno Blin, Presedintele Renault Trucks a declarat: "Sunt încântat să primesc acest premiu în numele Renault Trucks si as dori să îl dedic tuturor celor care lucrează în compania si în reteaua noastră în întreaga lume.

Suntem mândri de acest premiu care va aduce sentimentul de mândrie tuturor celor care vor cumpăra sau conduce camioanele noastre.”

De asemenea a mai adăugat: “În urmă cu un an, Renault Trucks a intrat într-o nouă eră odată cu lansarea simultană a întregii game. Acest premiu este cel mai bun mod posibil de a scoate în evidentă noua identitate Renault Trucks. Sunt convins de faptul că recunoasterea calitătilor modelului Renault Trucks T de către jurnalisti specializati si independeti din 25 de tări europene, va constitui un argument puternic pentru câstigarea unor noi clienti.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar