transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2013

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii va avea loc in perioada 10 - 20 octombrie 2013

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii va avea loc in perioada 10 - 20 octombrie 2013

În aceasta toamnă, în perioada 10 - 20 octombrie 2013, Premium Expo invita vizitatorii sa participați la Salonul Auto București & Accesorii 2013. Evenimentul împlinește anul acesta 20 de ani de la prima ediție și va avea loc in tradiționala locație, Romaero Băneasa.

Salonul Auto București și Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto anual de anvergură. SAB & Accesorii 2013 va beneficia în data de 10 octombrie de o zi întreagă dedicată presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media. De asemenea, pe parcursul celor 10 zile vor avea loc o serie de evenimente conexe la care vor participa piloți consacrați din campionate de drift, automobilism, motociclism iar show-urile aviatice vor ține adrenalina la cote maxime pentru vizitatorii SAB & Accesorii.

Salonul Auto București și Accesorii este singura expoziție auto cu tradiție, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din România și organizat „Sub Patronajul Ministerului Economiei, Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor” precum și cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

"Prin prezența celor patru Ministere și a Primăriei Municipiului București alături de noi dorim să oferim un semnal pozitiv domeniului auto din România. De asemenea, ne manifestăm speranța că datorită continuității și tradiției sale SAB & Accesorii va reprezenta și anul acesta un real suport pentru industria auto precum și pentru subramurile acesteia. Ca si la ediția de anul trecut ne propunem ca prin intermediul premierelor naționale, tehnologiilor de ultimă generație și întâlnirilor de business să atragem un public de peste 80.

000 de vizitatori dedicați fenomenului auto pe durata celor 10 zile de eveniment", spun organizatorii evenimentului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Patel
Ma intereseaza ce au mai adus nou cei de la Volvo, Opel, Honda si nu in ulmtiul rand sa vad si eu show-ul aviatic al celor de la Iacarii Aacrobati (din ce am inteles vor avea si weekend-ul viitor o reprezentatie). Astept raspuns pe mail, merci fain!RazvanVA:F [1.9.20_1166](from 0 votes)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar