transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-12-2016

Service specializat in reparatii electromotoare, in Bucuresti

Service specializat in reparatii electromotoare, in Bucuresti

Pentru posesorii de masini ce au nevoie de reparatii in zona componentelor sistemului electric al automobilelor, compania Total Auto Electric a creat un service specializat in reparatii electromotoare auto, dar si pentru alte servicii ce tin de domeniul electric. Service-ul este localizat in Bucuresti, pe Bulevardul Energeticienilor nr. 86, in sectorul 3.

Conform website-ului

www.reparatii-electromotoare.com

, "se poate repara orice model de electromotor, la fel cum se poate oferi audit gratuit pentru electromotoare, urmat de reparatie rapida, in 24 de ore. Electromotoarele pot fi de asemenea reconditionate, pentru a se evita costul generat de inlocuirea acestora".

Reparatia electromotoarelor este disponibila pentru orice marci si modele de masini. In plus, indiferent ca este necesara inlocuirea unui rotor, a unui stator, a unui solenoid, a carbunilor, sau a rulmentilor de la electromotor, lucrarea va fi realizata la un raport excelent calitate - pret, promit reprezentantii companiei.

"Un serviciu extrem de util pentru posesorii de masini este diagnoza computerizata ce poate fi realizata de catre compania Total Auto Electric, oferindu-se detalii concrete si sigure despre autovehicul, pe baza unor softuri profesionale", se mai precizeaza pe website-ul mai sus amintit, unde se pot gasi si informatii de contact pentru a se putea solicita o programare in service.

Masina personala genereaza mereu cheltuieli, adesea neasteptate.

Pentru a le tine sub control, in unele cazuri este posibila repararea unor componente, evitandu-se astfel costurile mari determinate de inlocuirea lor. Este necesara colaborarea cu un service autorizat, dar si specializat pe nisa de interes. Spre exemplu, cei de la Total Auto Electric au experienta relevanta in domeniu, inca din 2008 activand in acest sector legat de electromotoare auto si reparatii in zona sistemului electric auto in general.

Firma reparatii electromotoare auto Bucuresti

se poate gasi astfel extrem de usor, iar preturile practicate sunt prietenoase si sunt comunicate dupa analiza propriu-zisa a masinii. "Satisfactia clientilor este un subiect de maxima importanta, iar a le oferi acestora servicii de cea mai buna calitate si in acelasi timp cat mai ieftine ramane misiunea principala in fiecare zi de activitate", se mai mentioneaza pe reparatii-electromotoare.com.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar