transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2013

Taxi la Gara de Nord: Meridian Taxi a castigat licitatia pentru Statia Oficiala de Taxi

Taxi la Gara de Nord: Meridian Taxi a castigat licitatia pentru Statia Oficiala de Taxi

Compania Meridian Taxi a fost adjudecata drept castigatoare a licitatiei organizata de C.N.C.F. ”CFR” S.A., privind montarea unei statii oficiale de comenzi taxi in Gara de Nord din Bucuresti. Astfel, pe modelul implementat in cadrul Aeroportului International Henri Coanda, compania MERIDIAN TAXI pune la dispozitia calatorilor dispozitive touchscreen pentru comenzi taxi.

"Suntem increzatori ca vom contribui substantial la cresterea gradului de satisfactie si siguranta al calatorilor ajunsi in Gara de Nord", a declarat Lucian Marin – Director Executiv Meridian Taxi.

Calatorii ajunsi in Gara de Nord vor avea posibilitatea de a comanda masini de taxi prin intermediului a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate in zona coloanelor. In dreptul fiecarui aparat va exista si un dispecer, care ii va ajuta pe calatori sa cheme taxiul. De asemenea, vor fi instalate si camere de supraveghere, care vor intregistra fluxul de calatori ce va fi deservit de masinile de taxi MERIDIAN.

Accesul in perimetrul din zona coloanelor, delimitat prin bariera, va fi permis doar companiilor autorizate, excluzand astfel preluarea clientilor de catre taximetristrii fara autorizatie de taxi valabila.

„Intrucat zona este cunoscuta ca fiind una cu un potential destul de ridicat al infractiunilor legate de inselarea clientilor taxi, solicitam sprijinul Politiei Rutiere si al Directiei de Transport, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti pentru limitarea accesului taximetristilor neautorizati.

In caz negativ, toate eforturile vor fi zadarnice. Suntem insa increzatori ca vom contribui substantial la cresterea gradului de satisfactie si siguranta al calatorilor ajunsi in Gara de Nord”, a spus Lucian Marin – Director Executiv Meridian Taxi.

Cu prilejul adjudecarii acestei licitatii, compania de taxi MERIDIAN va investi o suma considerabila pentru reorganizarea acestei activitati, constand in instalari de echipamente touchscreen, sistem video de supraveghere, bariere la intrarea, respectiv la iesirea din spatiu, angajrea personalului necesar operarii acestora si  semnalizarea statiei taxi prin marcaje informative pentru clienti, in interiorul Garii de Nord.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar