transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2015

Toyota si Mazda vor face schimb de tehnologii

Toyota si Mazda vor face schimb de tehnologii

Toyota Motor Corporation si Mazda Motor Corporation au încheiat un acord pentru a dezvolta un parteneriat pe termen lung, reciproc avantajos. Folosind resursele ambelor companii pentru a completa si pentru a îmbunătăti reciproc produsele si tehnologiile, colaborarea va genera masini mai atractive, care satisfac nevoile si gusturile diverse ale clientilor din întreaga lume.

Va fi formată o echipă comună care va evalua modul cel mai bun de a utiliza punctele forte ale fiecărei companii. Companiile vor încuraja colaborarea pe o scară largă si semnificativă într-o serie de domenii, inclusiv tehnologii de sigurantă si de mediu avansate.

Presedintele Toyota Akio Toyoda, a declarat: "După cum reiese din tehnologiile SKYACTIV si din designul KODO – Sufletul Miscării, Mazda a dovedit că se gândeste mereu la ce urmează pentru vehicule si tehnologii, în timp ce reuseste totusi să rămână fidelă principiilor sale de bază în productia de masini. În acest fel, Mazda practică în mod clar ceea ce Toyota îndrăgeste: să facă masini din ce în ce mai bune. Mă bucur că cele două companii pot împărtăsi aceeasi viziune si pot să lucreze împreună pentru a face masinile mai bune. Nu mă pot gândi la nimic mai minunat decât să aratăm lumii – împreună – că următorii 100 de ani de autoturisme vor fi la fel de distractivi ca primul".

Presedintele si CEO-ul Masamichi Kogai a spus: "Toyota este o companie care a demonstrat hotărârea cu care actionează în mod responsabil pe probleme globale de mediu si pentru viitorul procesului de fabricatie în ansamblu.

Am, de asemenea, un respect imens pentru devotamentul Toyota în încercarea sa de a construi autovehicule din ce în ce mai bune printr-un proces continuu de inovare. În plus, Mazda se identifică cu modul în care Toyota pretuieste apartenenta sa istorică si toate comunitătile în care este implicată. Nu este de mirare că sunt foarte stimati de către acestea. Sper că, lucrând împreună pentru a face masini mai bune, putem ridica valoarea automobilelor în ochii consumatorilor, în timp ce, totodată, să crestem capacitătile de productie ale tinutului nostru nativ, Hiroshima, si în toate comunitătile unde suntem implicati la rândul nostru."

Colaborarea anterioară între Toyota si Mazda a inclus preluarea de licente de tehnologii hibride Toyota de către Mazda si productia de automobile compacte pentru Toyota la fabrica Mazda din Mexic.

Toyota si Mazda recunosc că există o compatibilitate vădită între filosofia corporativă Mazda de a aduce bucurie oamenilor prin vehiculele sale si angajamentul Toyota de a face masinile mereu mai bune, precum si cu dedicarea sa către optimizare la nivel de companie pentru a obtine crestere durabilă si pentru a fi cu adevărat competitivă. Acest ultim acord va depăsi cadrul traditional de cooperare, cu scopul de a crea un nou set de valori pentru autoturisme, prin colaborarea la scară largă pe termen mediu si lung.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar