transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-08-2013

TreadMax Marathon Coach si TreadMax Ultra Grip Coach - anvelope pentru autocar resapate introduse de Goodyear in gama premium TreadMax

TreadMax Marathon Coach si TreadMax Ultra Grip Coach - anvelope pentru autocar resapate introduse de Goodyear in gama premium TreadMax

Goodyear își lansează noile anvelope innovative pentru autocar și în varianta reșapate în gama premium de anvelope reșapate TreadMax. Anvelopa TreadMax Marathon Coach pentru toate pozițiile și TreadMax UltraGrip Coach pentru iarnă sunt ambele disponibile acum în dimensiunea 295/80R22.5 ca și etalon reșapat.

Produsele TreadMax, care au același profil al benzii de rulare, același compus și aceleași caracteristici ca și anvelopele noi, au fost dezvoltate urmând abordarea "Multiple Life Concept". Aceasta permite operatorilor de autocare să-și folosească la maxim valoarea anvelopei, pentru cost redus per km, fără a compromite performanța anvelopei. Anvelopele provin dintr-o combinație de tehnologii, denumită TravelMax, care include componenta benzii de rulare Silefex și un design asimetric, pentru a prelungi durata de viață în kilometri parcurși ai anvelopei.
 
Anvelopele reșapate TreadMax sunt construite folosindu-se doar carcase Goodyear Max Technology. Aceasta asigură un grad înalt de performanță generat prin construcția anvelopei și menținut pe durata reșapării. De asemenea, înseamnă că operatorii de autocare pot beneficia de pe urma noilor profile prin folosirea noilor modele de anvelopă datorită reșapării altor anvelope cu tehnologia Goodyear Max Technology precum anvelopele Goodyear Marathon sau Regional în aceeași dimensiune.


 
Beneficiile anvelopelor Marathon Coach & Ultra Grip Coach – Noi și Reșapate

Marathon Coach este o anvelopă destinată utilizării pentru toate pozițiile pe parcursul întregului an. Profilul său asimetric unic oferă o rezistență la uzură și un kilometraj excelent, cu un nivel înalt de confort. Călcătura neregulată a constituit o problemă serioasă pentru anvelopele autocarelor moderne, reducând durata de viață a anvelopei. Profilul asimetric, pe care Goodyear l-a dezvoltat special pentru anvelopa Marathon Coach, se adresează acestei probleme.

Ultra Grip Coach este o anvelopă specifică de iarnă cu o tracțiune îmbunătățită pe zăpadă. Această anvelopă este un beneficiu specific pentru autocare care operează în zone precum țările nordice și regiunile alpine. Designul benzii de rulare și lățimea îi dau aderență excelentă și tracțiune în condiții de iarnă și de asemenea niveluri scăzute de zgomot, însemnând confort sporit pentru pasager.

Aceste anvelope noi sunt parte din bogata gama de profile de produse premium reșapate de la Goodyear. Anvelopele reșapate TreadMax sunt toate produse de Goodyear în propriile unități de producție folosind procesul șablonării. Astfel se asigură calitatea reșapării la cel mai înalt nivel, procesul presupânând mai întâi evaluarea anvelopei, apoi examinarea și pregătirea ei, urmând procesul de reșapare prin folosirea virtuală a unor componente identice cu cele ai benzii de rulare anvelopelor noi. Aceasta se întâmplă folosind procesul bob-cu-bob, aproape identic cu cel folosit în producția de anvelope noi.

Anvelopele reșapate TreadMax Marathon Coach și Ultra Grip Coach sunt disponibile în dimensiunea 295/80R22.5 și pot fi recalibrate pentru o durață de viață maximă și pentru a reduce costurile operatorilor.Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajaţi şi îşi fabrică produsele în 52 de unităţi de producţie din 22 de ţări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio şi Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse şi servicii de ultimă generaţie care stabilesc standardul pentru tehnologie şi performanţă în această industrie.

Gama europeană de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze și autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite cu peste 55 de dimensiuni. Mulți dintre producătorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzând DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania și Volvo. De asemenea, Goodyear furnizează anvelope principalilor producători de trailere. Cu Fleet First, care include rețeaua de service TruckForce, serviciul de asistență roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions și Tehnologii de Reșapare Goodyear, Goodyear livrează una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
best link build
sZx4FL Thanks for the blog.Really looking forward to read more. Awesome.
make money online
sML6Zo Really enjoyed this article post.Really looking forward to read more. Really Great.
link building
Iatjpg I appreciate you sharing this blog article.Really thank you! Much obliged.
Anatoliy
kat / I've seen specials on this dreest and the rocks, and its not expansions cause the rocks have been documented to travel miles in a in short lenghths of time. the rain, mud was also talked about except that it is a dreest, there isn't alot of rain to creat mud and if you notice that most are on sand!!! there is no logical explaintion yet as to there movement, check out discovery or history sites or just google it, they're quite amazing to learn about, also check out Ringing Rocks Park, Bucks County, Pennsylvania!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar