transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-06-2013

Unitatea de productie Bosch de la Blaj - inaugurata oficial

Unitatea de productie Bosch de la Blaj - inaugurata oficial

Din 8 iunie 2013, Bosch a înceut producţia în noua sa fabrică construită la Blaj, în România. Astfel, în unitatea de producţie de la Blaj vor fi fabricaţi senzori de turaţie a roţilor şi senzori de turaţie a arborelui cotit destinaţi industriei auto. Compania Bosch, furnizor de tehnologii şi servicii, va investi circa 50 de milioane de euro până la sfârşitul anului 2013 pentru extinderea fabricii şi achiziţia unor noi mijloace de producţie.

Pe o suprafaţă totală de 40.000 de metri pătraţi vor fi create până la sfârşitul anului 2013 circa 300 de noi locuri de muncă. Până în 2020, numărul angajaţilor implicaţi în producţia de senzori de turaţie a roţilor şi senzori de turaţie a arborelui cotit va ajunge la circa 1.000 de persoane.

Noua unitate de producţie de la Blaj va aparţine, din punct de vedere organizatoric, de divizia Sisteme de Control al Șasiului din cadrul Bosch, care produce componente şi sisteme de siguranţă auto pasivă şi activă, dar şi sisteme de asistare a şoferului. Rolul senzorilor care vor fi produşi la Blaj este de a transmite către sistemul electronic de bord informaţii legate, de exemplu, de viteza de rotaţie a roţii, informaţii esenţiale pentru buna funcţionare a sistemelor de asistare, cum ar fi ABS şi ESP. Divizia Sisteme de Control al Șasiului din cadrul Bosch dispune de peste 35 de centre la nivel mondial și are circa 16.000 de angajaţi.Bosch este prezent la Blaj încă din anul 2007, când a deschis o unitate de producţiei a diviziei sale Drive and Control din cadrul Bosch, cunoscută şi ca Bosch Rexroth. Astfel, la Blaj s-a produs până în prezent tehnologie liniară folosită în ingineria mecanică. La începutul anului 2013, în cadrul fabricii Bosch Rexroth din Blaj activau circa 570 de persoane. Odată cu deschiderea noii unităţi, la finalul anului 2013, numărul angajaţilor celor două unităţi de producţie Bosch de la Blaj va ajunge în total la 900 de persoane.

Până în prezent, Grupul Bosch este reprezentat în România în patru oraşe: Bucureşti, Blaj, Cluj şi Timişoara. În Bucureşti, Bosch este prezent din anul 1994  printr-o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, echipamente auto pentru piaţa de aftermarket, iar din 1999, Bosch este prezent în capitală şi prin BSH Electrocasnice SRL.

Din 2007, la Blaj se află o unitate de producţie pentru tehnică liniară, care este în prezent extinsă cu noua unitate de producţie destinată industriei auto. Din 2008, în Timişoara se află un centru de comunicare Bosch. În ultima parte a anului 2013 este planificată deschiderea unei noi unităţi de producţie şi dezvoltare la Cluj, destinate producerii de unităţi electronice de comandă destinate industriei auto. La începutul anului 2013, numărul total de angajaţi ai concernului Bosch în România era de circa 1.400 de persoane. Dezvoltarea activităţilor locale de producţie va contribui însă la creşterea acestui număr până la finalul anului 2013, astfel că Bosch va ajunge la peste 2.000 de angajaţi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sumit
That's a brilliant answer to an inseretting question
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar