transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2014

Urmatoarea generatie Mazda2 va fi echipata cu un nou motor diesel

Urmatoarea generatie Mazda2 va fi echipata cu un nou motor diesel

Noua Mazda2 va debuta împreună cu SKYACTIV-D 1.5, un motor diesel de 1,5 litri. Următoarea generatie a modelului subcompact va fi disponibilă initial în Japonia.

Lansat pentru prima dată în martie la Salonul International Auto de la Geneva împreună cu conceptul Hazumi (baza pentru noua Mazda2), SKYACTIV-D 1.5 are multe elemente comune cu motorul diesel premiat SKYACTIV-D 2.2, disponibil pe Mazda CX-5, Mazda6 si Mazda3. SKYACTIV-D 1.5 a fost dezvoltat pentru a permite o combustie ideală în conditiile unui raport de compresie foarte mic. Prin urmare, motorul are o performantă dinamică exceptională.

Inovatiile de care motorul nou intrat în gama SKYACTIV beneficiază includ un interval mărit de ardere omogenă a carburantului, rezistentă mecanică redusă si o nouă tehnologie de izolare pentru a contracara pierderile sistemului de răcire, specifice motoarelor mici. Prin urmare, SKYACTIV-D 1.

5 este foarte eficient si curat, permitând o economie de combustibil de top si emisii reduse. În plus, respectă normele Euro 6 fără a fi nevoie de sisteme costisitoare de reducere a noxelor.

Pe lângă motorul SKYACTIV-D 1.5, noua generatie Mazda2 va fi echipată cu toată gama de tehnologii SKYACTIV, incluzând transmisia automată în sase trepte SKYACTIV-Drive si cea manuală SKYACTIV-MT, ambele extrem de eficiente.

De asemenea, va beneficia de sistemele de reducere a consumului i-stop idle-stop si de i-ELOOP, sistemul de frânare regenerativă. Mazda se asteaptă ca noul model subcompact echipat cu motor diesel să înregistreze cea mai mare economie de combustibil dintre toate autovehiculele cu motoare de ardere din Japonia.

SKYACTIV-D 1.5 va fi, de asemenea, popular si în Europa. Compania are convingerea că noua Mazda2 va merge pe urmele celorlalte modele SKYACTIV, având în vedere, printre altele, economia exceptională de combustibil si plăcerea de a conduce specifică Mazda.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar