transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-10-2015

Vanzarile Auto Italia au crescut cu 36.8% in primele 9 luni ale anului 2015

Vanzarile Auto Italia au crescut cu 36.8% in primele 9 luni ale anului 2015

Auto Italia, importatorul mărcilor Jeep, Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Maserati si Abarth, a comercializat pe piata din România, în primele trei trimestre ale acestui an, un total de 3.040 de autovehicule, în crestere cu 36,8% fată de nivelul consemnat în aceeasi perioadă a anului 2014.

Pe fondul cresterii pietei auto din Europa cu 8.8% fată de aceeasi perioadă a anului trecut si a celei din România cu 16.2%, la atingerea rezultatelor spectaculoase ale Auto Italia a contribuit si cresterea cu 62% a vânzărilor realizate de reteaua de distribuitori independenti.

Jeep înregistrează cea mai mare crestere din portofoliul Auto Italia, de 68%. Grand Cherokee rămâne modelul din gamă cel mai dorit de români, urmat îndeaproape de proaspătul lansat Jeep Renegade, cel mai performant SUV de clasă mică, al cărui pret porneste pe piata locală de la 17.344 Euro (TVA inclus), prin Programul Rabla.

Vânzările Jeep în România sunt sustinute de o retea natională de 26 dealeri si se aliniază consolidării mărcii la nivel european.

Conform raportului Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), vânzările Jeep în Europa au crescut cu 170.5%, pozitionând astfel marca pe locul I în topul cresterilor. Aceeasi statistică arată că Noul Renegade este cel mai bine vândut SUV din gama Jeep, totalizând 62% din livrările mărcii în Europa.

Din numarul total de autovehicule comercializate de reteaua Auto Italia în perioada ianuarie – septembrie 2015, 1.809 au revenit mărcii Fiat, a cărei crestere procentuală fată de aceeasi perioadă a anului trecut a fost de 54%. Cele mai vândute modele Fiat au fost cele din Familia 500, o familie modernă, economică, eficientă si urbană (1.650 de unităti din cele 1.809 comercializate).

Fiat Professional: Ducato, cel mai bine vândut autovehicul din gamă

În ceea ce priveste vânzarile de autovehiculele comerciale Fiat, acestea s-au apreciat cu 28% în primele 9 luni ale acestui an. Fiat Ducato îsi consolidează pozitia pe piată cu o crestere de 66%. Modelul Ducato generează peste 80% din totalul vânzărilor Fiat Professional în România.

Maserati: crestere de 27.3%

La final de Q3, Maserati a raportat 14 unităti vândute, fată de cele 11 înregistrate în acelasi interval al anului 2014. Cel mai bine vândut model din gamă este chiar cel mai recent lansat, Ghibli Diesel de 3 litri si 275 CP. Maserati continuă astfel trendul ascendent al vânzărilor început anul trecut si pregăteste terenul pentru primul SUV din gamă, care va fi lansat anul viitor si va purta numele Levante.

Compania Auto Italia a înregistrat scăderi ale vânzărilor pentru mărcile Alfa Romeo si Lancia, însă anul 2016 va marca revigorarea mărcii Alfa Romeo odată cu lansarea modelului Giulia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar