transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2013

Wim Bosman a inregistrat un profit de circa 860.000 lei in primul semestru al anului 2013

Wim Bosman a inregistrat un profit de circa 860.000 lei in primul semestru al anului 2013

Compania de logistica, transporturi si comisionare vamala Wim Bosman Romania, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primele 6 luni ale anului in curs cu afaceri de 27,3 milioane lei, in crestere cu circa 19% fata de perioada similara a lui 2012.

Wim Bosman Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de logistica, transporturi si comisionare vamala, a finalizat primul semestru al anului cu un profit de circa 860.000 lei.

Principalele motoare care au condus la cresterea business-ului Wim Bosman Romania din primele 6 luni ale anului au fost atat atragerea de noi clienti in portofoliu, cat si investitiile realizate in vederea diversificarii serviciilor oferite clientilor existenti.
 
“Rezultatele inregistrate in primul semestru al anului nu sunt o surpriza pentru noi, ci rezultatul efortului constant si sustinut al Wim Bosman Romania de a oferi cele mai bune solutii si servicii cu valoare adaugata clientilor cu care lucreaza, fie ca vorbim de cei cu istorie sau de cei noi. Bineinteles, performanta din primul semestru ne intareste convingerea ca pana la finalul anului ne vom indeplini toate obiectivele setate pentru 2013”, declara Emil Ion, Managing Director Wim Bosman.

Pana la finalul anului, Wim Bosman Romania estimeaza o cifra de afaceri  de peste 45,5 milioane lei, in crestere cu 10% fata de cea raportata in 2012. 
In primul trimestru al anului, compania a raportat o cifra de afaceri de peste 10 milioane lei, cu circa 8% mai mare fata de primele trei luni ale lui 2012, cand inregistrase afaceri de 9,3 milioane lei.

Companie cu actionariat romano-olandez, Wim Bosman Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de transport si logistica. Sustinuta de o puternica retea de distributie, Wim Bosman ofera solutii integrate de depozitare, transport si distributie, specifice fiecarui client in parte.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar