transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2015

www.bosch-career.ro - viata intr-o multinationala, vazuta de angajatii Bosch din Romania

www.bosch-career.ro - viata intr-o multinationala, vazuta de angajatii Bosch din Romania

Angajatii Bosch din Bucuresti, precum si cei de la fabrica Bosch Rexroth din  Blaj au hotărât să prezinte celor interesati povestile lor de succes din cadrul companiei, prin descrierea vietii într-o multinatională si a oportunitătilor pe care le au în cadrul acesteia. Astfel, pe site-ul www.bosch-career.ro se pot găsi mai multe povesti ale unora dintre angajati – primii lor pasi în cadrul companiei, parcursul de dezvoltare, precum si echilibrul dintre viata personală si cea profesională.

Femeia manager – egalitatea de sanse

Mirela Todea a preluat coordonarea departamentului Calitate odată cu deschiderea celei de-a doua fabrici Bosch Rexroth din Blaj, confirmând două principii extrem de importante pentru Bosch - egalitatea între sexe si diversitatea. Aceasta sustine că "De când fac parte din echipa Bosch Rexroth am simtit că egalitatea dintre sexe si nationalităti fac parte din cultura organizatiei. Bosch m-a ajutat să înteleg că dezvoltarea carierei se află în mâinile noastre, indiferent că vorbim de femeie sau bărbat, cea mai importantă fiind performanta. O carieră de succes nu poate fi lăsată la voia întâmplării, trebuie clădită cu dăruire, determinare si, de ce nu, lipsă de prejudecăti."

Cariera internatională

După 6 ani la Bosch ca si product specialist în cadrul diviziei Solutii pentru mobilitate, Oana Stoica a avut sansa unei noi experiente profesionale – continuarea carierei în China, în Shanghai, unde se află de 3 ani. "În experienta de până acum m-au atras diversitatea si diferentele culturale, precum si posibilitatea cunoasterii unei noi lumi. Bosch mi-a oferit posibilitatea continuării carierei mele în Shanghai, China", a afirmat Oana Stoica.

"În mod cert, această schimbare este cea mai mare provocare de până acum, atât personal, cât si profesional", a continuat aceasta.

Evolutia în cadrul companiei

Adrian Bălsanu ocupă în acest moment functia de director national de vânzări al diviziei Termotehnică. Acesta face parte din echipa Bosch din anul 2005, timp în care a participat la diverse programe de management pentru dezvoltarea sa profesională. A ocupat initial pozitia de director de vânzări în departamentul Sisteme de Securitate încă de la înfiintarea acestuia, formând mai apoi si o echipă puternică. Despre provocările pe care le-a întâmpinat în departamentul Termotehnică, acesta afirmă: "Schimbarea de marcă din Junkers în Bosch, deschiderea primului showroom Buderus, implementarea unei noi structuri organizatorice sau introducerea cazanelor industriale în portofoliul din România al diviziei se numără printre realizările de care îmi aduc aminte cu plăcere."

Junior management si programele special concepute pentru studenti

Vasile Aldea este unul dintre angajatii admisi în programul special creat de Bosch Junior Managers, în cadrul căruia beneficiază de îndrumarea si scolarizarea necesare pentru a deveni un manager de succes. "Prin acest program standard în lumea Bosch voi beneficia de cursuri si voi fi ghidat de un mentor. Voi acumula cunostinte de specialitate si voi avea parte de primele mele experiente ca si manager. O etapă a acestui program se va desfăsura si în afara tării, oferindu-mi posibilitatea de a lucra si cu specialisti din alte tării", povesteste Vasile Aldea.

Traineri si training-uri

După o experientă profesională ca si reprezentant de service pentru scule electrice si ca demonstrator, în acest moment Mihai Jumugă ocupă pozitia de trainer, promovând produsele departamentului Scule Electrice Bosch. "Ca trainer, în primul rând mă ocup de scolarizarea fortei de vânzare a partenerilor nostri comerciali, cât si de scolarizarea tuturor colegilor mei implicati în activitătile de vânzare. De două ori pe an, trainerii din întreaga lume se întâlnesc la sediul central Bosch, unde participă la cursul numit "Train the Trainers". În cadrul acestui curs ne sunt prezentate ultimele inovatii în materie de scule electrice si accesorii", afirmă Mihai Jumugă.
 
Echilibrul între viata profesională si cea privată

Eleni Scheffäl activează ca si Communication Manager în cadrul companiei, ocupându-se în plus si de coordonarea moderatorilor din cadrul firmei. "Ce sunt moderatorii? Misiunea acestora este de a ghida sedintele de tip brainstorming", explică aceasta.

"Pentru că Bosch pune un mare accent pe echilibrul între viata de familie si muncă, în România beneficiem de un program flexibil", afirmă Eleni Scheffäl. Cu programul de lucru flexibil, alegerea apartine angajatilor: acestia pot să înceapă programul mai târziu si să îl termine mai târziu sau să vină mai devreme pentru a pleca mai devreme. Dacă este nevoie să lucreze peste program, orele respective pot fi utilizate cu altă ocazie, în functie de nevoi. Astfel, pe parcursul unei zile de lucru pot fi îndeplinite cu usurintă si sarcinile personale.

"Faptul că îmi pot organiza programul cum vreau eu îmi permite să îmi dezvolt hobby-urile. Bosch mă ajută să îmi dezvolt pasiunile, iar pasiunile mele mă ajută să fiu mai bună în activitatea mea profesională. Ce putem cere mai mult?", spune Eleni Scheffäl. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar