transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2015

A treia colaborare dintre Brandtailors si Fabryo-Atlas Paints aduce un nou design pentru brand-ul Rost

A treia colaborare dintre Brandtailors si Fabryo-Atlas Paints aduce un nou design pentru brand-ul Rost

Brandtailors a finalizat design-ul de brand pentru produsele Rost, din portofoliul Fabryo-Atlas Paints, liderul pietei de lacuri si vopsele decorative din România. Brand-ul Rost, cu o traditie de aproape 15 ani pe piată, beneficiază astfel de o nouă identitate vizuală si de o reîmprospătare a graficii de ambalaj si de comunicare. Acesta este al treilea proiect dezvoltat de Brandtailors pentru Fabryo-Atlas Paints, după extensia brand-ului savana si rebranding-ul APLA.

Odată cu modificările de design introduse de echipa Brandtailors, vizibilitatea la raft a produselor Rost creste semnificativ. Logo-ul are un design mai prietenos, iar spirala de culori este vizibilă în întregime pe ambalaj si este folosită ca suport pentru ilustrarea texturii produselor, cu ajutorul unor culori mai intense decât în varianta grafică precedentă.

O ajustare care influentează pozitiv intentia de cumpărare a fost redesenarea etichetei de spate, care facilitează parcurgerea rapidă a informatiilor despre produs, chiar si în fata raftului, unde timpul, răbdarea si disponibilitatea cumpărătorului sunt destul de limitate. Folosirea post-it-urilor ca manieră grafică are potentialul de a se transforma într-un asociator suplimentar al brand-ului, pe lângă spirala de culori. Sub-brand-ul si denominatorul de produs au fost si ele rearanjate astfel încât acestea să fie mai vizibile pentru cumpărători la nivelul raftului.

„Proiectul Rost este unul dintre putinele proiecte «profilactice» din industria de branding din România.

Echipa Fabryo-Atlas Paints a înteles foarte repede că Rost avea nevoie de aducerea în contemporaneitate a design-ului de brand si de o mai bună vizibilitate a produselor la raft. Actualizarea aspectului vine în contextul unei categorii care se manifestă destul de dinamic în ultimii ani, atât din punctul de vedere al lansărilor de produse, cât si ca efervescentă în design si comunicare la raft.” spune Andreea Florea, Managing Partner Brandtailors.

Agentia de consultantă si design de brand Brandtailors colaborează deja de 4 ani cu Fabryo-Atlas Paints si a mai dezvoltat pentru companie extensia de brand savana în categoria de produse pentru decorarea si protectia lemnului si rebranding-ul APLA.

„Viziunea creativă pe care am reusit să o avem asupra întregului portofoliu de brand-uri Fabryo-Atlas Paints ne permite să dezvoltăm împreună proiecte din ce în ce mai eficiente si mai de succes. Desi proiectele de branding sunt punctuale prin natura lor, relatia de lungă durată pe care am dezvoltat-o cu echipa Fabryo Atlas Paints se traduce printr-o întelegere profundă a categoriilor de produse, dar mai ales a particularitătilor de manifestare a fiecărui brand din portofoliul companiei.”, declara Melania Moisi, Creative Partner Brandtailors.

Compania Fabryo-Atlas Paints este orientată către dezvoltare si inovatie, utilizând datele de monitorizare a pietei pentru a lansa produse adaptate nevoilor pe care le descoperă în rândul clientilor, orientare ce se reflectă si în strategia si tacticile de comunicare ale brand-urilor din portofoliu.

„În fiecare proiect ne propunem să dezvoltăm brand-uri sănătoase cu impact si vizibilitate pe termen lung în piată. De aceea dezvoltarea design-ului pentru extensia de brand savana si dezvoltarea brand-urilor APLA si Rost sunt rezultatele unor metodologii de branding complexe si atent documentate.”, spune Cristina Avram, Consumer Marketing Manager Fabryo-Atlas Paints.

În luna iunie, Fabryo-Atlas Paints si Brandtailors vor lansa împreună un nou proiect care marchează trecerea la un nou nivel de exigentă în adresarea solicitărilor pietei de vopsele decorative din România.

Brandtailors este compania de consultantă si design de brand care, în cei 10 ani de prezentă pe piata din România, a lansat aproape 200 de proiecte de branding si design, punându-si amprenta asupra dezvoltării a peste 90 de brand-uri din 48 de industrii diferite.

Fabryo-Atlas Paints este liderul pietei de vopsele si tencuieli decorative din România. În urma fuziunii dintre Fabryo Corporation si Atlas Paints – compania desprinsă din Atlas Corporation la sfârsitul anului 2012 –, portofoliul Fabryo-Atlas Paints include produse comercializate sub mărcile savana, Apla INNENWEISS, ROST. Compania activează, de asemenea, pe segmentul produselor de termoizolare si hidroizolare. Fabryo-Atlas Paints detine o platformă de productie de vopsele, mortare si adezivi în Popesti-Leordeni si o alta de produse termoizolatoare în Tunari, Judetul Ilfov, si are, în urma fuziunii, aproximativ 440 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar