transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2015

Best Buy Award: Ariston, prima optiune a romanilor pe piata locala a sistemelor de incalzire

Best Buy Award: Ariston, prima optiune a romanilor pe piata locala a sistemelor de incalzire

Ariston a fost desemnat de către consumatorii români brandul de centrale termice si boilere cu cel mai bun raport calitate-pret si cea mai bună experientă de cumpărare, distinctia fiind acordată în urma studiului de piată “Best Buy Award”, realizat în România de către organizatia elvetiană ICERTIAS.

Drept urmare, Ariston Thermo România a primit prestigioasa medalie ”Best Buy Award - No. 1 – best price quality ratio” la categoria “Sisteme de încălzire si tehnologie termică în general”, pentru perioada 2015/2016.

Studiul Best Buy Award România 2015/2016 a fost realizat de către organizatia elvetiană ICERTIAS - International Certification Association (www.icertias.com) în luna februarie 2015, pe un esantion relevant de 1.200 de respondenti. Acestia au fost profesionisti din domeniul constructiilor si persoane interesate de activităti de DIY (do-it-yourself) din România – exclusiv utilizatori de Internet. Organizatia măsoară nivelul de experientă si satisfactie al cetătenilor cu privire la raportul calitate-pret al produselor si serviciilor regăsite pe piată. Cu o experientă de 5 ani, ICERTIAS a realizat astfel de studii oferind certificările QUDAL (QUality meDAL) si Best Buy Award în peste 30 de tări de pe patru continente.  

Folosind metoda CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness), subiectii participanti la studiul desfăsurat în România au fost rugati să răspundă on-line unui set de întrebări privind satisfactia vis-a-vis de brandurile din piata de termotehnică.În cadrul studiului “Best Buy Award” întrebările au avut un caracter deschis, adică respondentilor nu li s-au pus în prealabil la dispozitie mai multe răspunsuri alternative din care să poată alege. Acestia au putut preciza în mod liber numele oricărui producător sau furnizor care, potrivit experientei lor personale, oferă cel mai bun raport calitate-pret de pe piată.

Astfel, la întrebarea “Specificati numele producătorului pentru sisteme si produse de încălzire si tehnologii termice în general,  care, în România, oferă cel mai bun raport calitate - pret“, majoritatea persoanelor chestionate a răspuns „Ariston”.

Ca urmare a răspunsurilor oferite de acestia, Ariston a primit medalia “Best Buy Award – No. 1 – best price quality ratio”, având cel mai mare număr de voturi din partea consumatorilor români pentru cel mai bun raport calitate-pret la categoria din care face parte.

“Obtinerea medaliei Best Buy Award confirmă, încă o dată, că produsele Ariston sunt principala alegere în ceea ce priveste sistemul individual de încălzire al românilor de peste 12 ani. Astfel, ICERTIAS, alături de alte companii de cercetare de piată, precum TNS sau BRG, a subliniat, încă o dată, pozitia dominantă mărcii Ariston, dar si calitatea, durabilitatea si raportul corect al pretului pentru produsele noastre”, a afirmat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Acesta a subliniat, de asemenea, că obtinerea medaliei întăreste, de asemenea, si puterea de inovare a companiei ce lansează permente produse adaptate celor mai noi cerinte ale pietei, mai ales din punct de vedere al tehnologiilor adoptate.

„Recunoasterea primită din partea consumatorilor români ne demostrează că, alături de produsele inovatoare pe care le punem la dispozitia acestora, Ariston oferă si o bună experientă de cumpărare datorată retelei largi de parteneri din întreaga tară. În plus, multumirea clientilor nostri este dată si de reteaua de service ce poate răspunde eficient si într-un timp scurt solicitărilor primite”, a mai spus Cătălin Drăguleanu.

Organizatia ICERITAS se concentrează în primul rând pe recunoasterea si promovarea la nivel global a calitătii si valorii produselor. Pe piata din România, ICERTIAS a realizat în acest an cel de-al doilea studiu “Best Buy Award”, cel din acest an tudiul fiind primul axat si pe piata de constructii, în general, si pe cea de încălzire si tehnlogie termică, în special.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar