transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2013

Declaratia de performanta va influenta in mod pozitiv calitatea materialelor de constructii din piata, considera Xella RO

Declaratia de performanta va influenta in mod pozitiv calitatea materialelor de constructii din piata, considera Xella RO

De la 1 iulie a intrat în vigoare directiva Uniunii Europene 305/2011, conform căreia toate materialele de construcții trebuie să fie însoțite de o declarație de performanță, denumită DOP (declaration of performance). Xella RO, parte din grupul Xella, lider mondial în soluții complete de zidărie termoizolantă, a dezvoltat o platformă online dedicată partenerilor și clienților finali, în vederea obținerii acestor declarații: www.rad-dop.com.
 
Declarația de performanță, respectiv DOP (declaration of performance), este un act personalizat, atașat fiecărui tip de produs în parte, care include informații detaliate despre materialul de construcții – producător, țara în care a fost fabricat, informații și caracteristici tehnice, informații despre compușii chimici, performanțele produsului, lotul din care provine etc. Numărul DOP este unic și nu poate aparține decât unui singur tip de produs dezvoltat de fiecare companie. Distribuitorii și retailerii vor trebui fie să înmâneze clientului final declarația de performanță în format printat, fie să le furnizeze numărul DOP și ID-nr aferent produselor în cadrul documentelor de livrarea a mărfii pentru download și printarea documentelor.

“Noul document va contribui la creșterea calității produselor disponibile în această piață. Măsura este binevenită, având în vedere că în ultimii ani în piața de construcții s-a mizat foarte mult pe preț, în detrimentul calității. Pe lângă transparență, DOP va atesta faptul că produsul este original și va elimina produsele neconforme sau false”, declară Marius Dragne, CEO Xella Ro. “Clienții încep să se informeze mai temeinic atunci când achiziționează un produs, dovadă fiind și faptul că produsele Ytong sunt prezente pe multe șantiere, chiar dacă se adresează segmentelor mediu și premium”, adaugă Marius Dragne.Această declarație de performanță a fost introdusă de UE pentru ca o serie de criterii să fie cât mai transparente și mai ușor de urmărit: rezistența și stabilitatea mecanică, siguranța la foc, igienă, sănătate și mediu, utilizarea în condiții de siguranță, conservarea energiei și izolare termică, utilizarea sustenabilă a resurselor naturale.

Livrările de materiale de construcții Xella sunt însoțite de un aviz în cadrul căruia se regăsesc informații cu privire la numărul DOP, numărul de identificare ID-nr precum și marcajul CE (care atestă alinierea produselor la standardele de calitate ale Uniunii Europene). Mai mult, numărul de indetificare produs - ID-nr - se va regăsi și pe etichetele paleților livrați. În acest mod consumatorii vor putea urmări și verifica fiecare produs, în cele mai mici detalii. Numărul de identificare produs ID-nr din avizele de însoțire a mărfii trebuie să fie același cu numărul de pe paleți.

Accesând site-ul www.rad-dop.com utilizatorii vor putea genera declarația de performanță a produsului livrat. Trebuie introdus doar numărul DOP sau/și ID-nr (acestea se regăsesc pe avizul de însoțire a mărfii) și selectată limba Română.

Citind această declarație clientul poate afla totul despre produsul cumpărat și poate fi sigur că a intrat în posesia unui produs original, fabricat de producătorul autorizat.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lailanie
Four our two adoptions from Moscow City we weren't gilrled. It seemed that is was more of a formality. We had a female judge the first time and the male judge the second time. The female judge saw us while we were waiting for our court time and smiled at us when she saw that we had our son with us from our fist adoption. The male judge let our son into the courtroom and he was more focused on him then u s.
Jericho
Jag tycker atlild det e4r se5 sve5rt att ve4lja se5 jag brukar le5ta min fru skf6ta den biten. Det blir be4st se5.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar