transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - servicii SEO

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2015

Leroy Merlin - magazin in Ploiesti, al treilea din Romania

Leroy Merlin - magazin in Ploiesti, al treilea din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a deschis pe data de 14 mai 2015, la Ploiesti, cel de-al treilea magazin din România. Magazinul este situat în cadrul centrului comercial aflat pe DN1, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova si este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele LEROY MERLIN.

Achizitia operatiunilor comerciale din România ale lantului bauMax permite LEROY MERLIN să-si extindă mult mai repede reteaua de magazine. Reamenajarea si redeschiderea sub sigla LEROY MERLIN a magazinului din Ploiesti este primul pas în expansiunea accelerată a preturilor mici în toată România. În curând vor urma si alte deschideri în alte orase, astfel încât din ce în ce mai multă lume să beneficieze de preturi mici si de case frumoase.

LEROY MERLIN pregăteste pentru ploiesteni o ofertă generoasă de zeci de mii de produse de bricolaj, constructii, decoratiuni si grădinărit la preturi mici. Această ofertă este integrată într-un magazin care are o suprafată de 12.000 mp si o echipă formată din 100 de colaboratori din vechiul magazin si noi angajati.“Deschiderea celui de-al treilea magazin LEROY MERLIN în România este un pas firesc al filosofiei preturilor mici LEROY MERLIN - preocuparea constantă de a micsora preturile - pentru ca amenajarea casei să fie la îndemâna clientilor nostri. Acum aducem si în Ploiesti acest concept, într-un oras care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, si tocmai de aceea, am organizat aici, în cele mai mici detalii, cel de-al treilea magazin din tară. Îi asteptăm pe ploiesteni cu foarte multe suprize plăcute, în plus fată de surprizele preturilor mici, prezente oricum tot timpul”, a declarat  Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

Primul magazin detinut de Leroy Merlin în România a fost deschis în septembrie 2011, în cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila. Magazinul din nordul Capitalei a înregistrat în 2013 cele mai mari vânzări per magazin de pe piata românească de bricolaj.

“Toată echipa si eu suntem mândri de munca depusă. Am încercat să realizăm un magazin agreabil si primitor, cu produse la preturi extraordinare. Suntem cu totii focusati pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri si vrem ca ei să aibă acces la preturi mici pentru a-si îmbunătăti căminul. Bine ati venit în noul magazin LEROY MERLIN Ploiesti!”, a declarat Arnaud de Chardon, directorul magazinului.

Prin pozitionarea pe piata românească, “Preturi uimitoare pentru o casă primitoare”, LEROY MERLIN oferă clientilor săi produse pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si grădinărit la cele mai mici preturi.

Selectiile lunare sunt prezentate online pe site-ul www.leroymerlin.ro si pe www.facebook.com/LeroyMerlinRomania. În afară de informatii utile despre produse, site-ul prezintă si sfaturi utile pentru amenajarea locuintei, catalogul lunar, detalii de contact pentru reteaua de magazine etc.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Pablo
The paragon of unidnstaredng these issues is right here!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar