transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2013

Praktiker - campanie in care clientii aleg produsul aflat la promotie

Praktiker - campanie in care clientii aleg produsul aflat la promotie

În perioada 15 februarie - 6 martie 2013, Praktiker România a pregătit o promotie inedită pentru clientii care aleg să cumpere produse de DIY din magazinele sale. Pasionatii de bricolaj care au idei de amenajare sunt invitati să profite de o ofertă specială în care ei decid promotia. Acestia au libertatea de a-si alege produsul pentru care vor beneficia de un discount important din partea Praktiker.

În cadrul campaniei "-15%, TU DECIZI produsul din promotie", care va fi lansată pe 15 februarie 2013, consumatorii care vin în orice magazin Praktiker din Bucuresti si din tară vor beneficia zilnic de o reducere de 15% pentru un produs, la alegere, pe care doresc să-l achizitioneze.

Promotia include toate produsele aflate în stocul magazinelor Praktiker – peste 30.000 de articole, indiferent de pret sau de categoria din care fac parte, cu exceptia câtorva produse care vor fi semnalizate în magazin cu bulină albastră. Reducerea de 15% nu se poate cumula cu alte promotii si nu se aplică articolelor incluse în alte oferte.

"Ne încurajăm în permanentă clientii să aibă idei îndrăznete de DIY si ne propunem să-i sustinem si să-i surprindem cu cele mai bune oferte. Aceasta este prima campanie promotională dintr-o lungă serie pregătită pentru acest an, fiind un demers inedit prin prisma faptului că este singura de acest gen de pe piata de DIY, atât din punct de vedere al mecanismului de desfăsurare, cât si al perioadei de valabilitate – de trei săptămâni.

", afirmă Cornelia Gheorghe, Director de Achizitii Praktiker România.

Regulamentul complet al campaniei "-15%, TU DECIZI produsul din promotie" poate fi consultat pe site-ul www.praktiker.ro si în magazine.

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pietei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate promptată de peste 98%. În prezent, compania are 27 magazine în 23 de orase din tară.

Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior; produse sanitare; mobilă; electronice si electrocasnice; produse pentru grădinărit.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Marlie
At last! Someone with real expertise gives us the asnewr. Thanks!
Meme
Die Anfe4nge sind doch schon le4nger da. Ob das wirklich einen tirefeen Sinn hat, wird sich zeigen, aber interessant ist die Vorstellung allemal!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar