transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-06-2013

Solutii pentru reducerea consumului de apa - sfaturi si produse economice de la Kludi

Solutii pentru reducerea consumului de apa - sfaturi si produse economice de la Kludi

Încercăm să petrecem doar 5 în loc de 8 minute sub dus, oprim apa atunci când ne periem dintii sau folosim un debit mic al apei atunci când ne spălăm pe mâini, cu intentia de a economisi una dintre cele mai importante resurse ale planetei. Toate aceste actiuni nu sunt suficiente, însă, pentru a ne atinge scopul. În plus, nu este deloc plăcut să renuntăm la tabieturile noastre preferate. KLUDI - producătorul german de baterii de lux pentru baie si bucătărie- îti pune la dispozitie o serie de solutii optime, prin intermediul cărora poti să consumi apa în mod responsabil si să te bucuri în acelasi timp de tot confortul pe care ti-l doresti.

Mai mult timp la dus, mai putină apă consumată

Specialistii care militează pentru reducerea consumului de apă spun că, pentru a economisi această resursă, ar trebui să stai aproximativ 5 minute la dus. Pentru cei care nu reusesc să se încadreze în acest interval, dar si pentru cei care doresc să economisească mai mult, KLUDI a creat un limitator de debit. Acest dispozitiv se introduce la îmbinarea dintre oricare pară de dus KLUDI si furtun, alături de sita argintie pentru impurităti.

Folosind această alternativă, poti reduce consumul de apă de la 18 l/minut la 9.5 l/minut, la o presiune de 3 bari.

Astfel, cantitatea de apă pe care o folosesti în mod normal în timpul unui dus de 5 minute va fi echivalentă cu cea pe care o consumi în aproximativ 9 minute si jumătate, atunci când utilizezi o pară de dus KLUDI, dotată cu un limitator de debit.

De asemenea, dacă doresti să te bucuri de un dus relaxant, cu un consum minim de apă, poti opta pentru para de dus KLUDI A-QAb. Acest produs dispune de un divertor pentru economisirea apei si este suficient să comuti pe functia eco, pentru a economisi cu până la 40% mai multe resurse. În plus, para de dus KLUDI A-QAs îti oferă posibilitatea de a alege jetul potrivit pentru starea ta de spirit: Booster, Volume sau Smooth. Astfel, vei avea parte de mai multă relaxare si plăcere.

Bateriile de lavoar – de acum mai economice

KLUDI oferă solutiile potrivite si atunci când discutăm despre consumul de apă al bateriilor de lavoar sau de bucătărie. Având un design inedit si rafinat, perfect adaptabil oricărui decor, bateriile KLUDI MARIS, KLUDI LOGO NEO, KLUDI BOZZ, KLUDI ZENTA sau KLUDI O-CEAN consumă doar 8 l/min, comparativ cu o baterie obisnuită, care consumă aproximativ 15 l/minut. Astfel, produsele KLUDI îmbină perfect functionalitatea cu designul, tehnologia si preocuparea pentru mediul înconjurător.

Economie de apă în spirit eco

KLUDI s-a alăturat initiativei Blue Responsibility. Acest proiect îsi propune să identifice mărci de renume, care prezintă produse atestate ca fiind solutii sustenabile pentru reducerea consumului de apă. Toate produsele sunt evaluate de Comisia Brundtland (Comisia Mondială pentru Mediu si Dezvoltare), care ia în considerare atât aspectele ecologice, cât si pe cele economice si sociale.

În plus, produsele KLUDI au primit certificarea WELL (Water Efficiency Label), care presupune conformitatea cu cele mai importante norme EN, respectarea claselor de zgomot I sau maxim II si dovada faptului că materialele ce vin în contact cu apa nu dăunează în niciun fel sănătătii.

KLUDI este lider de piată în segmentul bateriilor de bucătărie în Germania, Austria si Elvetia. Fondată în Germania în anul 1926, compania are în prezent peste 1000 angajati în toată lumea si o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. KLUDI dezvoltă si produce baterii de lux pentru baie si bucătărie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici. KLUDI detine fabrici în Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture KLUDI – RAK in Emiratele Arabe Unite si centre de comercializare în România, Germania, Austria, Olanda, Franta, Polonia, Ungaria, Elvetia, Cehia, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Josesitoo
I love the first concept by BRAVE-BIRD 08! The white heelmt with white pants, gives it a classic/vintage look! The all black is cool but wouldn't make sense cause of the heat. As much as I like the current uniforms with the silver I hope they remove it and replace with white.
Gillibrand
Te-ai panicat putin. Nu mai ai vodka in casa? Panica este un efect minor al liespi de alcool in sange la persoanele cu genul tau de afectiune. Ai doua variante: sa mori de sete sau sa mori innecata in vodka. Tu alegi. Sanatate multă fă!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar