transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-08-2013

Actiunile Fondului Proprietetea au inregistrat o crestere de 27% de la inceputul lui 2013

Actiunile Fondului Proprietetea au inregistrat o crestere de 27% de la inceputul lui 2013

Franklin Templeton Investment Management Limited UK, sucursala Bucureşti, în calitate de Administrator Unic și Manager de Fond al S.C. Fondul Proprietatea S.A. (“Fondul”) este încântat să anunțe că acțiunile Fondului Proprietatea au atins pe 7 august 2013 un nivel record de 0,68 RON/unitate şi au înregistrat o creștere de 27% de la începutul acestui an.

Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, a comentat: “Este un moment istoric pentru acționarii şi echipa noastră, dar consider că este un eveniment important şi pentru piața locală de capital, având în vedere că succesul Fondului se reflectă asupra atractivității României ca destinație de investiții. Am muncit din greu sa generăm valoare pentru acționarii noștii si vom rămâne fideli viziunii noastre pe termen lung pentru Fondul Proprietatea. În acest sens, vom continua acțiunile noastre care vizează creșterea valorii activului net (VAN) pe acțiune şi reducerea discountului faţă de VAN, printre care se numără executarea programului de răscumpărări şi continuarea implicării active în operațiunile companiilor din portofoliu”.


Lansat în decembrie 2005, Fondul Proprietatea („Fondul”) a fost creat pentru despăgubirea cetăţenilor români ale căror proprietăţi au fost confiscate de fostul regim comunist. În urma licitaţiei internaţionale anunţate în decembrie 2008, Franklin Templeton Investments a preluat oficial rolul de manager de investiţii şi administrator unic al Fondului pe 29 septembrie 2010. Fondul este o companie de investiţii de tip închis, iar obiectivul său investiţional este aprecierea pe termen lung a capitalului prin investiţii în principal în acţiuni româneşti.


Franklin Templeton şi-a stabilit un birou în Bucureşti în mai 2010, cu o echipă de 27 de angajaţi, incluzând 6 specialişti locali în investiţii sprijiniţi de cei peste 40 de manageri de portofolii şi analişti din cadrul echipei lărgite a Templeton Emerging Markets.Franklin Templeton Investment Management Limited este o filială a Franklin Resources, Inc. [NYSE:BEN], o organizaţie globală de management al investiţiilor care operează sub denumirea Franklin Templeton Investments. Franklin Templeton Investments furnizează soluţii globale şi locale de management al investiţiilor administrate de echipele de investiţii ale Franklin, Templeton, Mutual Series, Bissett, Fiduciary Trus, Darby, Balanced Equity Management şi K2. Compania situată în San Mateo, California, are mai mult de 65 de ani de experienţă în investiţii şi administrează active în valoare de peste 815 miliarde dolari, conform datelor disponibile la data de 30 iunie 2013. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.franklintempleton.co.uk.

Birourile Franklin Templeton Investment Management Ltd. din Bucureşti se află la Premium Point, Calea Buzeşti nr. 78-80, etajul 8, sector 1, Bucureşti, Romania. Tel: +40.200.96.00, Fax: +40.200.96.31/32.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
z07i1A I really liked your post.Really looking forward to read more. Keep writing.
crorkz
TndXKD Muchos Gracias for your blog. Want more.
link building
1ZN1qX Thanks so much for the blog.Much thanks again. Really Cool.
good backlinks
upHRgi Thanks-a-mundo for the blog post.Much thanks again. Want more.
smashing top seo
SUEsxb Very informative article.Really looking forward to read more. Fantastic.
check out these guys!
7xYUx9 Great, thanks for sharing this article.Really thank you!
best link build
dhDo78 wow, awesome article post. Want more.
make money online
HlSIRD Say, you got a nice post.Really thank you! Want more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar