transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-06-2013

Balanced Portfolio de la Saxo Bank, pentru investitorii pe termen lung

Balanced Portfolio de la Saxo Bank, pentru investitorii pe termen lung

Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online, a creat Balanced Portfolio, o noua strategie de alocare a asseturilor care permite traderilor sa le urmareasca evolutia pe Tradingfloor.com si sa o aplice ca fiind a lor.
 
Balanced Portfolio este un portofoliu ETF menit sa colecteze cotatii premium de risc din asseturi lichide, in multiple medii economice. Echilibrarea portofoliului in diferite economii si clase de asseturi, odata cu alocarea unui risc egal tuturor, creeaza o performanta stabila, cu mai putina volatilitate de-a lungul vremii, in comparatie cu portofoliile traditionale concentrate pe actiuni.

Saxo Bank a construit cadrul acestui nou portofoliu pe ideea celor patru medii economice: prosperitate, inflatie, deflatie si recesiune. Valorile tintite ale asseturilor sunt calculate prin multiplicarea valorii mediului economic cu valoarea assetului respectiv, apoi sunt toate egalate.

Peter Garnry, Head of Equity Strategy la Saxo Bank, a declarat: ”Am creat strategia Balanced Portfolio pentru a angaja mai mult traderii in activitatea de tranzactionare. In plus, ETF-urile au devenit un instrument foarte eficient din punct de vedere al costului pentru a castiga expunere pe piata de actiuni. Prin implementarea strategiei pe cont propriu, costurile ce deriva sunt minime si sunt doar relative la executia tranzactiilor si la proportia cheltuielilor anuale pe ETF-uri.

Am ajuns la aceasta abordare din dorinta de a veni in intampinarea clientilor care doresc sa investeasca pe termen lung si pentru a proteja investitorii de evenimente impredictibile pe piata de capital, evenimente de care am tot vazut in ultima vreme”.

Balanced Portfolio consta in sapte clase de asseturi (actiuni large cap, obligatiuni de pe pietele emergente, comoditati, aur, obligatiuni de corporatii, obligatiuni de stat pe termen lung si obligatiuni de stat legate de inflatie). Aceste asseturi sunt urmarite de sapte ETF-uri lichide tranzactionate pe bursele de valori din SUA, iar alocarea asseturilor va fi publicata lunar pe Tradingfloor.com.
 
Strategia Balanced Portfolio e bazata pe ETF-uri USD denominalizate. Datorita unei cereri semnificative din partea clientilor europeni ai Saxo Bank, un Balanced Portfolio bazat pe ETF-uri EUR denominalizate va fi publicat in luna iunie.

Saxo Bank este o banca specializata in investitii si tranzactionari online. Banca permite clientilor sa tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe baza de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descarcata SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platforma pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile in peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai bancii. White label reprezinta pentru Saxo Bank o zona de business importanta si presupune personalizarea si crearea de marci pentru platformele de tranzactionare pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail in peste 160 de tari. Saxo Asset Management a fost lansat in 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestioneaza. Saxo Bank are sediul in Copenhaga si birouri in Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
V7BZSj A big thank you for your article post.Thanks Again. Keep writing.
crorkz matz
pIpfg4 Very informative article.Much thanks again. Want more.
only for 5 dollars
4d4s0y I cannot thank you enough for the blog article.Really thank you!
the best seo service
HYGWlB Very informative post.Thanks Again.
Sheetu
Fundamentele ce au generat criza acatula sunt tot acolo.Problemele, otrava, balastul etc tot materialul generator de criza este tot acolo.Prin declaratii bombastice, prin bailout'uri, prin QE, prin pasarea mizeriei dintrun buzunar intraltul etc nu s-a facut decat castigarea de timp si schimbarea perceptiei (temporare!) investitorilor, care sunt si ei oameni.Atata timp cat problemele fundamentale nu sunt rezolvate nici n-am iesit din criza, daramite sa o rezolvam.Pune peste asta si conflictele din Orientul Mijlociu, treaba e doar la inceput acolo! si ai sa vezi ca lumea in general se zbate in aceiasi mocirla iar romania e un rahatel in aceasta mocirla, rahatel care se va impute.
Akii
chirvase: pai n-auzi ca joness zice ca unii ar afla de vant dupa scatiartul giruetei? joness: eu intrebam de semnal in sensul semnalelor de directie sau stopurilor de frana care sa prezica schimbari de viteza sau de directie. Desigur, pentru neatenti, pot fi semnale si oprirea/pornirea avariilor (sau claxonul) dar pt evenimente deja intamplate ele nu schimba nimic .4.09 e semnal pt fluxurile de capital, retragerea investitiilor de la cernavoda e semnal pt piata de energie, 5 km de autostrada e semnal pt investitiile in infrastructura alocate, Schengen e semnal pt mici si mijlocii, volumul si cantitatea anunturilor matrimoniale e semnal pt puterea de cumparare/ oferta de munca etc etc. Discursul cu pricina are semnale pt multe zone, dar pe economic a fost doar un am luat act si o si spune (ca sa-i mai linisteasca pe bulversatii care au luat calea eroismului ).
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar