transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - servicii SEO

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-11-2012

BCR a intermediat pe piata secundara tranzactii cu titluri de stat in valoare de aproape 1,5 miliarde echivalent lei

BCR a intermediat pe piata secundara tranzactii cu titluri de stat in valoare de aproape 1,5 miliarde echivalent lei

Banca Comercială Romană (BCR) a intermediat tranzacţii cu titluri emise de statul roman, de la începutul anului şi până în prezent, în valoare de circa 1,5 miliarde echivalent lei.

“Titlurile de stat sunt considerate a fi una dintre cele mai puţin riscante investiţii care se pot realiza de către investitori, clienţii beneficiind de dobânzi fixe. Acest lucru se vede şi în interesul manifestat de clienţii persoane fizice, care reprezintă până la 99% din numărul de clienţi care au achiziţionat titluri de stat, până în acest moment. Cele mai vândute titluri de stat către populaţie sunt cele în moneda naţională, respectiv circa 1,2 miliarde lei, reprezentând aproximativ 3/4 din volumul total”, a declarat Laura Hexan, Şefa Departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

Printre avantajele investiţiei în titluri de stat se numără: lipsa taxelor, obţinerea unui randament fix dacă titlul este ţinut până la maturitate, randamente superioare celor oferite de depozitele bancare, ş.a..
 
“Parteneriatul dintre BCR şi Erste ne poziţionează în acest moment ca cel mai important jucator de pe piaţa titlurilor, deţinând şi unul dintre cele mai mari portofolii. BCR are calitatea atât de dealer primar cât şi de participant în stabilirea fixingului pe piaţa titlurilor de stat româneşti conferindu-i astfel posibilitatea de a oferi preţuri competitive. Susţinerea oferită de Erste ne oferă şi posibiliatea de a avea acces pentru clienţii noştri şi la pieţele internaţionale. Din poziţia de lider al sistemului bancar românesc vizăm toate segmentele de clientelă oferind cele mai accesibile preţuri din piaţă”, a adaugat Laura Hexan.Acest material are caracter pur informativ şi nu reprezintă o recomandare pentru produse si investiţii în instrumente financiare sau o oferta pentru a contracta produsele sau servicii de investitii financiare la care acest material se refera. Banca nu are nici o obligatie sau responsabilitate privind oferirea catre client a produselor prezentate in conditiile mentionate in prezentul material. Orice referinta la o cotatie sau pret de oferta din prezentul material in legatura cu un produs/serviciu are carecter pur indicativ si nu reprezinta cotatia sau pretul de oferta disponibil la momentul in care clientul va decide sa cumpere/contracteze respectivul produs/serviciu. Informaţii detaliate privind termenii si conditiile concrete in care puteti beneficia de produsele si serviciile BCR sunt furnizate potenţialilor investitori la momentul solicitării deschiderii de cont şi în timp util înaintea momentului prestării de serviciilor solicitate.

Investiţiile în instrumente financiare sunt supuse unor riscuri cum ar fi, riscul general de piata, riscuri legate exclusiv de emitent precum pozitia sa financiara sau rezultatele din operatiuni, riscul legat de  fluctuaţia preţurilor pieţei ce poate genera situatii precum devierea pretului unor instrumente structurate comparativ cu activul suport, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb; BCR nu işi asuma nici o responsabilitate cu privire la randamentele portofoliului de instrumente financiare. Performanţa trecută a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanţie pentru performanţele lor viitoare. Acestea sunt aspecte ce trebuie luate in considerare atunci cand decideti sa investesti in instrumente financiare, pentru un management eficient al tranzactiilor pe care le vei efectua;

Instrumentele financiare nu sunt depozite bancare si nu sunt garantate de nici o autoritate guvernamentala si, de asemenea, nu intra sub incidenta schemei de garantare a depozitelor;  Aceste instrumente nu reprezinta obligatii proprii ale BCR sau ale afiliatilor acesteia si nu sunt garantate, cu exceptia situatiei in care acest aspect este mentionat in mod expres in actele de emisiune sau in prospectul sau in alte documente ce contin termenii si conditiile privind un anumit instrument financiar;

Nu toate produsele de investitii sunt corespunzatoare sau adecvate pentru orice client. In cazul in care clientul doreste sa obtina recomandari/consultanta cu privire la investitia intr-un produs/serviciu, respectivul client va trebui sa contracteze separat serviciile unui consultant de specialitate pentru a se asigura ca produsul sau serviciul pe care clientul doreste sa-l contracteze este corespunzator nevoilor si preferintelor acestuia si ca riscurile asociate produsului/serviciului respectiv sunt pe deplin intelese.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar