transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2015

Bittnet Systems a vandut 10% din actiuni catre Fondul polonez de investitii Carpathia Capital si doreste listarea la BVB, pe piata AeRO

Bittnet Systems a vandut 10% din actiuni catre Fondul polonez de investitii Carpathia Capital si doreste listarea la BVB, pe piata AeRO

Bittnet Systems, liderul pietei de training IT din Romania, anunta finalizarea vanzarii a 10% din capitalul social catre Fondul polonez de investitii Carpathia Capital, printr-o tranzactie in valoare de 150.000 de euro. Actionarii Bittnet au in vedere listarea companiei pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti pana la finalul lunii martie 2015.

"Ne bucuram ca procesul de due diligence s-a incheiat cu bine, confirmand potentialul nostru de crestere. Prin investitia atrasa de la Fondul Carpathia Capital, vom putea accelera planurile de dezvoltare la nivel national, prin cresterea portofoliului de cursuri si servicii IT de securitate, respectiv  solutii cloud computing. Totodata, vom putea atinge si obiectivul de a mari echipa de vanzari, echipa tehnica, dar si numarul oamenilor de marketing din companie”, a declarat Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.

„Focusul nostru principal pentru 2015 va fi continuarea expansiunii regionale demarate in 2014 prin deschiderea biroului de la Cluj. Rezultatele bune inregistrate cu acest proiect pilot ne confirma ca am ales o directie corecta de dezvoltare. Ne propunem sa fim cat mai aproape de clientii nostri, prezenta locala demonstrand angajamentul pe care il avem fata de acestia, conform valorilor noastre: competenta, integritate, performanta, flexibilitate," a adaugat Cristian Logofatu, CFO al Bittnet Systems.

„Credem ca aceasta cooperare este o piatra de temelie pentru ambele parti, nu numai pentru ca este prima investitie a Carpahia Capital in Romania, dar si pentru ca aduce Bittnet pe drumul de a deveni prima companie IT listata pe AeRO.

In acest moment, Carpathia Capital este gata sa investeasca peste 7 milioane de lei in sectorul IMM romanesc si estimam ca pana la sfarsitul lunii iunie 2015 capitalul nostru va creste pana la 10 milioane de lei, tinta fiind sa investim in 10-15 companii romanesti din diverse industrii, care vor fi listate pe AeRO,” a declarat, la randul sau, Paweł Śliwiński, CEO al Carpahia Capital.

Pe 9 martie 2015, Bittnet Systems si Carpathia Capital au semnat un contract de vanzare – cumparare pentru 450.439 actiuni, reprezentand 10% din capitalul social al Bittnet. Pretul de achizitie a fost de 150.000 de euro, indicand o valoare de 0,33 euro per actiune. La fel ca si in cazul infuziei de capital de la Razvan Capatina, din 2012, Bittnet a fost asistat in proces de Ioana Precup, avocat specializat in acest tip de tranzactii.

Bittnet Systems si-a propus pentru 2015 atingerea unei cifre de afaceri de 4 milioane de euro, bazandu-se pe cresterea semnificativa din ultimii cinci ani (peste 480%), deschiderea biroului regional la Cluj-Napoca si clasarea in topul EY al celor mai inovatoare companii din Romania.

Potrivit datelor financiare finale, Bittnet Systems a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de aproximativ 8,2 milioane lei, in crestere cu 23% fata de anul 2013 si cu un profit brut de 270.000 lei,  in avans cu 27% fata de anul anterior.

In 2013 si 2014, Bittnet a fost inclusa in clasamentul Technology Fast 500 al celor mai dinamice companii din EMEA, top realizat de catre Deloitte, in care au fost inclusi jucatori IT&C din peste 20 de tari.

Bittnet Systems este o companie antreprenoriala romaneasca din sectorul IT, infiintata in 2007 si detinuta de fratii Mihai Logofatu (30 de ani) si Cristian Logofatu (34 ani). Compania ofera clientilor sai cursuri IT oficiale, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar