transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2016

BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania si cel mai mare broker de retail din România, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marchează finalizarea cu succes a tranzactiei dintre BTS si Capital Partners. În acelasi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv în România al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

Printr-o tranzactie care a avut loc în luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importantă firmă românească independentă de consultantă în domeniul M&A si Corporate Finance.

BT Capital Partners: ofertă completă de servicii bancare de investitii, identitate vizuală nouă si sedii noi în Cluj si Bucuresti

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital românesc, BT Capital Partners oferă companiilor locale cu potential investitional gama completă de servicii specializate: consultantă pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategică de management în cele două centre operationale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Paul Prodan, Presedintele BT Capital Partners, declară: “Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de încrezători că avem potentialul de a deveni în curând lideri de piată pe toată gama de servicii pe care o oferim”.

BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brâncusi, nr. 74-76, clădirea Brâncusi Business Center, în Cluj-Napoca.

În Bucuresti, Sucursala BT Capital Partners se află acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, clădirea Băneasa Airport Tower, sectorul 1.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar