transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-06-2018

Ce inseamna sa investesti in criptomonede

Ce inseamna sa investesti in criptomonede

Tot mai multi romani devin interesati de subiectul reprezentat de criptomonede si decid sa initieze investitii in acest sector. Desigur, "ambasador" al domeniului este moneda bitcoin, cea care se bucura de cea mai mare popularitate, cele mai insemnate tranzactii la nivel global, cea mai mare incredere, cele mai multe facilitati la nivel de schimburi. In Romania, una dintre platformele prin prisma carora se poate cumpara usor bitcoin este CryptoCoin - vezi pe site mai multe detalii.

Ce inseamna de fapt sa investesti in criptomonede? Vinzi valuta conventionala (euro, dolari sau chiar lei, daca esti din Romania) si cumperi monede virtuale. Cumpararea acestora se face la un anumit pret, ca un curs de schimb ce se modifica permanent. Spre exemplu, in momentul scrierii acestui articol, un BTC (bitcoin) costa 5358.34 euro ca pret de vanzare pe platforma mai sus mentionata. Urmatoarea cea mai populara moneda, ETH, costa 375.22.

Merita mentionate si BCH - 601.28 euro si XRP - 0.39 euro, de asemenea printre cele mai cautate de catre investitori.

Din momentul in care ai un portofel digital cu criptomonede, se poate considera ca esti investitor. Ce faci mai departe cu acesti bani? Ii pastrezi in speranta ca ii vei putea vinde in viitor la un pret mai bun (peste o zi, o saptamana, o luna, multe luni sau ani...) ori chiar ii folosesti, facand tranzactii pentru a cumpara diverse produse sau servicii. La nivel international, inclusiv in Romania, tot mai multi retaileri de toate tipurile accepta plati in bitcoin si alte monede digitale, prin tehnologia de criptare. Platile se fac de fapt prin transfer autorizat de la un portofel electronic la altul. Instant!

Daca investeai la inceput de 2018 in moneda bitcoin, acum ai fi avut o pierdere de mai mult de jumatate. Insa daca ne uitam la pretul din urma cu un an, ai fi avut o crestere de pana spre 200%. Concluzia este ca preturile variaza destul de mult, mai ales in anumite perioade. Pe 17 decembrie 2017, pretul bitcoin era de peste 19.000 de dolari, urmand ca in prezent sa fie de sub 6000 de USD.

Ce va fi in viitor? Este greu de spus, dar sunt multe voci care considera ca preturile vor creste din nou la zeci de mii de dolari. Poate fi o idee buna sa investesti si in alte criptomonede, mai ales in cele care abia acum se bucura de popularitate in crestere - acolo se asteapta cresteri fabuloase, asa cum s-a intamplat in cazul bitcoin. Riscurile sunt mari in toate cazurile, deci fiecare trebuie sa analizeze foarte atent oportunitatile inainte de a lua o decizie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar