transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-06-2014

Certinvest isi optimizeaza portofoliul de produse prin fuziunea fondurilor Certinvest Dinamic si Certinvest Maximus

Certinvest isi optimizeaza portofoliul de produse prin fuziunea fondurilor Certinvest Dinamic si Certinvest Maximus

SAI Certinvest a primit aprobarea ASF pentru fuziunea prin absorbtie a fondurilor deschise de investitii Certinvest Dinamic (fond absorbant) si Certinvest Maximus (fond absorbit), ambele aflate în administrarea companiei.

Fondul rezultat va purta denumirea de Certinvest Dinamic, va detine un portofoliu cumulat de active în valoare de aproximativ 45,6 milioane RON, deservind aproximativ 2000 de investitori si va fi administrat în conformitate cu politica actuală de investitii a fondului deschis de investitii Certinvest Dinamic.

Certinvest va stabili rata de conversie a unitătilor de fond în functie de valorile unitare ale celor două fonduri. Astfel, începând cu data de 20 iunie 2014 (data fuziunii) toti investitorii fondului Maximus vor deveni investitori în fondul Certinvest Dinamic, numărul de unităti detinute fiind alocat în baza ratei de conversie calculată si certificată de depozitarii celor două fonduri (BCR , respectiv BRD).  

Decizia de a crea un singur fond a fost luată datorită portofoliului investitional asemănător, pentru eficientizarea resurselor de administrare pe de-o parte si pentru a beneficia de avantajul oferit de volumul crescut, pe de altă parte.

“Fuzionarea celor două fonduri Certinvest este un pas logic în demersul nostru de optimizare a portofoliului de produse. Noul fond ne va permite accesarea unor oportunităti investitionale suplimentare si tintirea unor randamente superioare pentru investitiile clientilor nostri “, a declarat Horia Gustă, CEO al Certinvest.

Fondul Maximus a intrat în administrarea Certinvest la începutul anului 2014, în urma preluării acestuia de la KD Investments România, în timp ce fondul Certinvest Dinamic a fost infiintat de Certinvest în anul 2001, situându-se, de-a lungul timpului, în topul performantelor de pe piata fondurilor de investitii.

La data preluării, martie 2014, activul fondului Maximus era de 26 milioane RON.

În prezent, la aproape trei luni de administrare Certinvest, activul fondului este de 32.9 milioane RON, marcând  o crestere de  26.5%.

În 2013, fondul Dinamic a obtinut un randament de 10.69%, în timp ce randamentul fondului Maximus, în acelasi interval, a fost de 5.19%, conform certificărilor primite de la băncile depozitare ale fondurilor (BCR, respectiv BRD)

În ceea ce priveste evolutia activelor administrate, activele fondului Certinvest Dinamic au înregistrat o crestere de  12.6%  în cursul anului 2013.

Certinvest a luat fiintă în anul 1994 si are în prezent în administrare active de aproximativ 50 milioane euro, distribuite în 16 fonduri de investitii si peste 200 portofolii individuale administrate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar