transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-10-2011

Criza zonei euro este acum despre centrul blocului - editorial Tradeville

Criza zonei euro este acum despre centrul blocului - editorial Tradeville Aseara presa britanica (Guardian) a relatat ceea ce stiam deja de cateva zile, si anume ca autoritatile europene se pregatesc sa ataseze EFSF un nou rol de asigurator, fondul urmand sa garanteze in mod discretionar noile emisiuni de bonduri suverane ale statelor membre.

Ideea reprezinta o garantie implicita asupra bancilor, intrucat cel putin deocamdata singurii cumparatori de bonduri italiene si spaniole sunt Banca Centrala Europeana si un numar de banci locale. Ar fi interesant de vazut cum negociaza Franta din aceasta perspectiva, dupa anuntul facut ieri de Moody’s.

Alte doua directii urmarite sunt recapitalizarea bancilor si o participare mai importanta a acestora la asistenta financiara acordata Greciei fata de estimarile agreate pe 21 iulie. Bancile insa refuza ambele idei.

Cele trei directii, care de fapt graviteaza in jurul proiectarii unor scheme de lichiditate tot mai sofisticare, nu sunt suficiente pentru a rezolva criza zonei euro. Problemele Europei se refera de fapt la crestere economica si in ultima instanta la solvabilitate, iar ciclul reflexiv negativ care se antreneaza deja la nivel suveran/bancar nu este decat un simptom al acestor deficiente structurale. Statele Unite au aceleasi probleme, dar cel putin America este o uniune fiscala (functionala inca) si pastreaza deocamdata luxul celei mai importante monede de rezerva la nivel global.

Iar criza zonei euro nu mai este despre periferiile blocului.
La acest moment insusi centrul sufera o dislocare majora. Ecartul dintre dobanzile bondurilor guvernamentale franceze si germane cu scadenta la 10 ani depaseste un punct procentual (fata de numai 30 – 40 puncte procentuale de baza anul trecut, si un diferential aproape inexistent pe parcursul ultimei decade). Mai sever decat simpla majorare a ecartului este modul in care se petrece acum acest fenomen: dobanzile franceze cresc in timp ce dobanzile germane scad.


Mihai Nichisoiu
Analist piete internationale
Tradeville S.A.


SSIF Tradeville SA nu face consultanta de investitii si nici recomandari de investitii. Rapoartele prezentate de societate reprezinta simple materiale informative care prezinta in mod obiectiv date despre piete financiare, emitenti si sectoare de activitate. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor Rapoarte.

SSIF Tradeville SA nu are interese proprii, de nicio natura, inclusiv financiara si nici nu se afla (societatea, persoanele relevante din cadrul societatii sau orice persoane implicate cu acestea) in situatii de conflict de interese cu emitentii la care se refera Rapoartele. SSIF Tradeville SA a elaborat si implementat in cadrul societatii o Procedura interna pentru evitarea si gestionarea conflictelor de interese; in situatia in care conflictele de interese nu pot fi evitate, acestea vor fi aduse la cunostinta publicului cel tarziu la data furnizarii Rapoartelor. Datele utilizate pentru redactarea Rapoartelor au fost obtinute din surse considerate a fi de incredere, insa nu avem nicio garantie privind corectitudinea acestora.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A., B-ul. Unirii 19, bl. 4B, Bucuresti, Romania tel: (021) 336 93 25, fax: (021) 336 92 33; Autorizata prin Decizia CNVM nr. 398/15.02.2005
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rieko
Cat timp rezervele gabioltorii sunt mai mari decat rata creditelor neperformante, sansele sa se declare falimentul sunt relativ mici in opinia mea. Sistemul legal/fiscal din romania nu incurajeaza nici particularii nici firmele sa folosesca falimentul ca instrument economic de a-si regla problemele de insolvabilitate/oportunitate.Neperformante inseamna doar ca nu-s rambursate la timp, nu ca nu se mai recupereaza din el nimic (adica nici acel 15-30% ce ramane dupa costurile cu procedura de executare a garantiei).
Daisy
Kick the tires and light the fires, pbrolem officially solved!
Jock
What a joy to find seomone else who thinks this way.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar