transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-07-2018

Cursul valutar euro - leu s-a mutat pe palierul 4,60 - 4,70

Cursul valutar euro - leu s-a mutat pe palierul 4,60 - 4,70

Dupa o lunga perioada in care cursul valutar euro - leu a oscilat mai mult intre 4,40 si 4,55 lei pentru un euro, valoarea a crescut si a depasit mai intai agresiv bariera de 4,60 - 4,65, pentru ca ulterior sa se stabilizeze in intervalul 4,60 - 4,70. Inclusiv cursul la banci, care se stie ca este diferit de cel al BNR, a ajuns sa faca un salt semnificativ, tinand pas cu cotatia de referinta.

Interesant este ca in ultima vreme mai multe banci mici au inceput sa aiba o politica speciala pe cursul valutar, incercand de fapt sa ofere clientilor acel "cel mai bun curs valutar" pe care toti il cauta. Vedem asadar, ca si la casele de schimb valutar, valori foarte apropiate de cursul de referinta stabilit de Banca Nationala a Romaniei. De fapt, acest lucru se intampla mai mult in perioadele "linistite".

In momentele mai agitate, cand pe piata valutara se inregistreaza oscilatii importante, bancile modifica de mai multe ori pe zi cursul valutar - asta daca doresc sa ofere clientilor un curs excelent. Bancile care nu intra in acest joc aleg ca, in momentele mai putin linistite, sa se indeparteze cat mai mult ca si cotatii de valorile BNR, ducand astfel cursul la valori deloc convenabile pentru clienti.

Leul s-a mutat pe palierul 4,60 - 4,70 si se pare ca va ramane in acest interval destul de mult timp, daca nu apar date economice noi si daca nu apare nicio criza europeana puternica. Conteaza insa si stabilitatea politica din Romania: tinand cont de valorile actuale, in momentele de incertitudine politica este foarte probabil ca valoarea unui euro sa treaca de 4,70, spre 4,80, probabil in episoade scurte.

Vom vedea nivelul de 5 lei pentru un euro? Foarte putin probabil pentru anii imediat urmatori, daca nu apar date noi de luat in calcul.

Consumul este in crestere in Romania, la fel insa si inflatia, generata de fapt de cresterea nivelului salariilor in sistemul public si in cel privat. Pentru persoanele ce au credite in valuta, cresterea de curs se traduce in rate mai mari. Pe de alta parte, in conditiile in care ROBOR este de asemenea in crestere, vestile nu sunt bune nici pentru cei ce au imprumuturi in moneda nationala. Pe internet se poate cauta in orice moment cel mai bun curs valutar bnr azi, pentru a se merge la sigur la o anumita banca in situatia in care este nevoie de a se schimba o suma mai mare de bani. Unele banci ofera cursul si mai bune pentru schimb in cont, dar pot aparea anumite comisioane de retragere numerar / de transfer valuta.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar