transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-03-2015

Echipa de ciclism Tinkoff - Saxo tranzactioneaza pentru caritate

Echipa de ciclism Tinkoff - Saxo tranzactioneaza pentru caritate

Saxo Bank, lider în online trading si specialist în investitii, a lansat competitia Trade Like a Pro (Tranzactionează ca un Profesionist), un concurs în care a cooptat nume mari din ciclism: Alberto Contador, Peter Sagan, Ivan Basso, Matti Breschel si pe ceilalti membri ai echipei Tinkoff-Saxo, în dorinta de a strânge bani în scopuri caritabile. 

46 de ciclisti, manageri si directori sportivi din echipa de ciclism iau parte la competitia Trade Like A Pro. Fiecare participant a primit 1.500 de euro de la Saxo Bank, bani pe care îi vor tranzactiona pe pietele de actiuni folosind aplicatia Saxo Mobile Trader. Concursul durează până la finele Turului Italiei, la 31 mai 2015, când totalul contului fiecărui membru al echipei va fi donat unei organizatii de binefacere la alegerea participantului. 

Competitia se desfăsoară pe platforma de tranzactionare socială multi-asset a Saxo Bank: TradingFloor.com. Cei înregistrati pe site vor putea urmări live competitia, pe măsură ce se desfăsoară: vor putea urmări ce tranzactii face echipa, vor putea interactiona cu participantii, discuta idei de tranzactionare si chiar copia strategiile. Până acum, “ierarhia” este condusă de directorul sportiv Tinkoff-Saxo, Tristan Hoffman, cu un profit de 19.77% fată de investitia initială.

 

De origine olandeză, fostul ciclist al echipei între 2000 si 2005 Tristan Hoffman a declarat: “competitia e aproape la fel de captivantă si consumatoare de resurse ca o ascensiune sau un sprint de finish în timpul Spring Classics. Toti vrem să câstigăm pentru a putea dona cât mai multi bani pentru caritate si sunt bucuros că sunt în frunte. Cred că e si un mod de a face businessul Saxo Bank mai cunoscut”. 

Trade Like A Pro e o actiune care merge mână-n mână cu Ride Like A Pro: o initiativă lansată de Saxo bank în noiembrie, anul trecut, initiativă care permite clientilor potentiali Saxo Bank să trăiască si să se antreneze ca un ciclist profesionist Tinkoff-Saxo, învătând absolut totul: de la piesele componente ale unei biciclete, până la antrenamente în intervale, exact ca un ciclist din echipa Tinkoff-Saxo. Programul exclusiv de ciclism, oferit unui număr restrâns de clienti, include antrenamente, coaching si curse de grup împreună cu ciclistii Tinkoff-Saxo, dar si sansa de a parcurge cele mai dificile etape din Giro d`Italia sau Vuelta a Espana.

Comentând ambele initiative, Matteo Cassina, manager al liniilor de business la Saxo Bank A/S, a spus: “Saxo are o lungă colaborare, de foarte mare succes, cu echipa de ciclism Tinkoff-Saxo, iar ideea Trade Like A Pro nu face altceva decât să întărească legătura noastră cu sportul de elită si competitiile de top. Atât Trade Like A Pro, cât si Ride Like A Pro sunt programe care îsi propun să ajute participantii să identifice oportunităti si să profite de ele: la Saxo Bank, noi credem că obiectivele fizice si mentale, la fel ca în ciclism, sunt hotărâtoare în obtinerea succesului pe pietele financiare”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sable
You are not alone in your sadness. I think it’s been a difficult Easter for many of us. Mom’s comment that she made just after vacation “I just don’t know . . . should I buy Christmas gifts or a new Easter dr8e2&#ss21; came to mind as I was sitting in church on Sunday already with tears streaming down my cheeks. It will get easier . . . it has to.
Dennis
bordei zena spune:Sunt mandra ca Romania are un asa om poiitlc ca dumneavoastra. Imi doresc sa reusiti sa va formati o echipa in poiitlca cu valorile si standardele de viata pe care le aveti multe din ce se intampla azi in tara , se datoreaza cu siguranta viziunii clare pe care o aveti in poiitlca dumneavoastra sunteti o mare binecuvantare pentru Romania de azi Mult succes mai departe in lupta pentru Adevar si Dreptate, care pot aduce Romaniei prosperitatea pe care toti ne-o dorim. Sunteti cu adevarat un om special pentru Romania zilelor noastre
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar