transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2013

Economiile puternice ale Europei sunt inca vulnerabile - analiza Saxo Bank

Economiile puternice ale Europei sunt inca vulnerabile - analiza Saxo Bank

Putem spune, pe TradingFloor.com, că azi e o zi mai lentă pe piața de capital din punct de vedere al știrilor macro, după veștile surprinzător de bune de ieri din SUA și de acum o săptămână din Europa.

Miniștrii de finanțe ai Europei se întâlnesc azi, înaintea reuniunii liderilor șefilor de stat și de guverne de maine și poimâine. Bond markets sunt deja destul de nervoase și nu prea sunt semne că întâlnirile acestea ar aduce noutăți “de bine” în sprijinul uniunii bancare europene. Totuși, orice declarație de azi - dacă “modelul cipriot” cu bani de la contribuabili este drumul de urmat sau nu - ar putea avea un impact negativ asupra piețelor de obligațiuni de stat din statele aflate în criză. O zi bună pentru Banca Centrală a Chinei care a anunțat mai devreme că este gata să intervină cu lichiditate dacă va fi necesar – e o ușurare pentru piețele interbancare - Reuters și Bloomberg au materiale pe această temă.

Evenimentele importante de azi includ și un Raport de Stabilitate Financiară emis de Banca Angliei la 9:30 GMT – probabil va fi un apel la consolidarea capitalului bancar de pe insulă. Va fi interesant și discursul lui Mersch de la Banca Centrală Europeană, la 15:15 GMT.

Sondajul GFK privind climatul printre consumatori Germania (06:00 GMT).

Investitorii care plasează tranzacții online intraday pe platforma Saxo Trader sau pe alte instrumente de tranzacționare online Saxo Bank vor afla că prognoza generală pe iunie este de 6,5 – neschimbată față de luna mai – dar e nivelul cel mai ridicat din ultimii 6 ani.

Consumatorii germani sunt foarte optimiști: dobânzile bancare sunt scăzute, șomajul e destul de mic (aproape la nivelul minim record din ultimii 20 de ani), inflația e minimă iar anumite măriri considerabile de salarii au fost deja aprobate. Nu mai ține nimeni cont de faptul că economia abia crește: câtă vreme riscurile Germaniei ce derivă din criza euro par să fie sub control, populația germană e fericită. Încrederea sporită ar trebui să fie un semn bun pentru moneda euro și pentru cei care tranzacționează schimb valutar și valute, petrol, aur și alte metale.

Singura întorsătură negativă ar putea fi să vedem Germania acceptând măsuri monetare mai puțin convenționale din partea Băncii Centrale Europene, măsuri menite să slăbească moneda unică. De asemenea, optimismul oamenilor va garanta alegeri fără probleme și va garanta un nou mandat pentru coaliția condusă de Angela Merkel.
 

PIB-ul Franței (06:45 GMT). Piața de capital se așteaptă ca valoarea creșterii PIB-ului francez să scadă cu 0,2% pe calculul trimestrial și cu 0,4% pe baze anuale. Este ultima revizuire a estimării trimestriale și s-ar putea să mai avem una minoră pe cea anuală. Nivelul negativ, ce indică în mod limpede recesiune, ne atrage atenția că problemele Europei nu sunt nici pe departe rezolvate, iar statele mari sunt vulnerabile în fața crizei și a erorilor politice. 
 

Produsul Intern Brut pe Q1 SUA (12:30 GMT). Nu ne așteptăm la schimbări majore pe estimarea Q1. Dacă observăm distribuția contribuției la PIB-ul SUA, vedem că investițiile private și cheltuielile personale au crescut cu niveluri peste medie, dar exporturile slabe și scăderea investițiilor și cheltuielii publice duc valoarea creșterii PIB-ului sub media obișnuită pe termen lung. Dacă ar scădea și consumul sectorului privat și investițiile sub mediile generale anuale, am avea la sfârșitul anului un PIB cu 1% mai mic decât cel estimat acum. Investitorii de pe Wall Street, în stock markets sau bond markets au la ce să se gândească, mai ales acum când dobânzile la împrumuturi au crescut, iar refinanțările cu dobânzi mai mici au oferit gospodăriilor americane mai multă putere de cumpărare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mimo
明月 说道: 2012 年 02 月 24 日 下午 8:00平台打分 Saxo bank minitrader 合约价最低5000美金, Saxo bank wreebadtr 合约价最低1000美金,非固定点差,可以手机下单但手机界面很逊是很有实力的公司,开个帐户(标准帐户可交易几十种外汇,很多国家的股票,很多国家的期货,金,银现货及CFD ), 外汇可直接路透报价 回复
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar