transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-06-2013

Fondurile Franklin Termpleton cumpara aproape zilnic actiuni OMV Petrom

Fondurile Franklin Termpleton cumpara aproape zilnic actiuni OMV Petrom

Fonduri administrate de Franklin Termpleton au devenit, inca de la inceputul anului 2013, cumparatori de prim-plan de actiuni ale OMV Petrom. Fondurile Franklin Termpleton au tot acumulat actiuni OMV Petrom inclusiv in perioada in care preturile erau cu peste 10% mai mari decat in prezent.

Dupa o perioada de pauza si dupa ce Fondul Proprietatea (administrat chiar de Franklin Templeton Investment Management Limited UK, sucursala Bucuresti) a vandut un volum important de actiuni OMV Petrom din portofoliu, Franklin Termpleton a revenit la cumparare, de aceasta data la preturi mai mici, determinate de trecerea datei ex-divident, dar mai ales de impactul tranzactiei realizate de Fondul Proprietatea.

In prezent, OMV Petrom se tranzactioneaza in jurul valorii de 0,42 lei, acesta fiind si pretul la care Franklin Termpleton a raportat ultimele achizitii, pe data de 5 iunie (achizitii realizate pe 4 iunie, prin tranzactii deals, dar si pe piata primara). Fondurile Franklin Termpleton sunt din nou raportate aproape zilnic cu noi tranzactii de cumparare, efectuate prin mai multe SSIF-uri.

Preturile au variat in ultima perioada, afectate si de sentimentul general negativ al pietelor financiare internationale. Totusi, Franklin Termpleton pare sa ramane un cumparator constant, care acumuleaza actiuni OMV Petrom - cea mai mare companie din Romania.

Fata de alte actiuni foarte lichide cuprinse in indicii BET si BET-Fi ai Bursei de Valori Bucuresti, OMV Petrom poate fi considerata "ramasa in urma" ca si pret, in conditiile in care SIF-urile, spre exemplu, au cunoscut aprecieri puternice in luna mai. OMV Petrom este printre favoritele caselor de brokeraj, fiind recomandata de multi brokeri citati de publicatiile financiare.Pietele internationale au cunoscut turbulente semnificative in ultimele zile, ceea ce influenteaza negativ atat Bursa de Valori Bucuresti, cat si cursul leu - euro si implicit leu - dolar. Investitorii sunt tot mai precauti, in conditiile in care pietele internationale au atins maxime dupa maxime si sunt "amenintate" de corectii in perioada urmatoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
best link build
Uc3fSn Im obliged for the article post.Really looking forward to read more. Keep writing.
the best seo service
zNAgck I really enjoy the article post.Much thanks again. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar